Acasa » Galerii perdele lemn » Șină de tavan » Travetto Cu Mască Firenze

Travetto cu mască Firenze

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
16743
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Travetto cu mască Firenze

Galeria de perdea , Travetto cu mască "Firenze" este o alegere perfectă pentru cei care doresc să aducă un amestec elegant și rustic în designul interior al camerei lor.

Această galerie de lemn masiv de tei are un design clasic, dar cu un twist contemporan dat de cele două șine de aluminiu pentru perdea și draperie. Cu o lungime de 6.5 cm, masca din lemn adaugă o textură și căldură plăcută, oferind un aspect autentic și tradițional, ideal pentru decorul de inspirație rustică. Un aspect practic al acestei galerii este versatilitatea sa, putând fi montată atât pe perete, cât și pe tavan, pentru a se potrivi perfect în orice spațiu.

Șinele de aluminiu durabile asigură o fixare stabilă pentru perdea, evitând orice probleme cu carligele din plastic fragile. Deci, dacă căutați o galerie de perdea de calitate, realizată din lemn masiv de tei, care să îmbine eleganța și rusticul într-un mod uimitor, "Firenze" este alegerea perfectă. Această galerie de perdea este proiectată pentru a aduce o notă distinctă și atrăgătoare în orice încăpere, transformând spațiul dvs. într-un loc cu adevărat special.

Instrucțiuni de măsurare Travetto cu mască Firenze

Pentru alegerea lățimii perdelei Travetto cu mască Firenze trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Travetto cu mască Firenze

Lățimea galeriei Travetto cu mască Firenze se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).