Bine ai venit!
0 Coşul de cumpărături
Datorită numărului mare de comenzi online aceastea se vor livra în termen de 3-4 săptămâni. Vă mulțumim pentru înțelegere.
» Panou de control GDPR

Panou de control GDPR

Pentru ca ai folosit serviciile noastre si ai fost clientul nostru trebuie sa stii ca printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale. Pana la data de 25 mai 2018 ne aliniem standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Ce trebuie sa stii despre datele tale personale si modul in care noi le prelucram?

Dupa cum probabil stii deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale. Pentru a ne indeplini toate obligatiile fata de tine, atunci cand este necesar, comunicam aceste date si catre partenerii nostri (transportatori).
 
Cu ce scop prelucram aceste date?
Domino-galerii prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
- pentru a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, clientul nostru;
- pentru a ne asigura ca nu ratezi nicio promotie, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tau pentru comunicari de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutati si concursuri;
- pentru determinarea si evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;
- realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.
 
In afara de scopurile noastre care reies din obligatiile contractuale - interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tau.
Contact si suport privind datele tale
Iti poti exercita drepturile prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor folosind formularele de mai jos din aceasta pagina sau printr-o cerere scrisa, datata, semnata si transmisa catre Domino-galerii prin:
E-mail: office@domino-galerii.ro
Posta: Str.Jokai Mor Nr. 21/C, Sf. Gheorghe 520046, Jud. Covasna, Romania
 
Incepand cu 25 mai 2018, pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email la office@domino-galerii.ro.
Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.
Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Domino-galerii, puteti accesa site-ul www.domino-galerii.ro sectiunea Politica de confidentialitate.

 

Drepturile clientilor in privinta datelor personale

Abonare
Actualizare date
Verificare date
Vreau sa fiu uitat