Acasa » Galerii perdele lemn » Șină de tavan » Șină Tavan Din Lemn Travetto Double

Șină tavan din lemn Travetto Double

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
11288
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Șină tavan din lemn Travetto Double

Șina de tavan, Travetto dublu pentru perdea și draperie poate fi un cadru modern pentru a accentua stilul contemporan al casei tale!

Dacă îți dorești să aduci un aer modern și elegant în interiorul casei tale, Travetto dublu pentru perdea și draperie este soluția perfectă. Această galerie de perdea inovatoare poate fi montată atât pe perete, cât și pe tavan, oferindu-ți flexibilitate în amenajarea spațiului. Fabricată din lemn masiv de tei, această galerie de perdea este rezistentă în timp. Însă, punctul său forte este incorporarea unei șini de aluminiu, care facilitează alunecarea ușoară a cârligelor din plastic. Astfel, vei putea manevra cu ușurință perdelele și draperiile tale.

Travetto dublu pentru perdea și draperie este proiectat pentru a se potrivi în cadrul modern al casei tale. Datorită dimensiunilor personalizabile, poți comanda acest produs pe măsură, adaptându-l perfect nevoilor tale. Indiferent dacă ai nevoie de o galerie pentru o fereastră mică sau pentru o deschidere generoasă de până la 4 metri, acest Travetto va fi ajustat exact pe dimensiunile dorite. Cu această galerie de perdea, vei putea crea un design rafinat și sofisticat în fiecare cameră. Sinonim cu eleganța și funcționalitatea, Travetto dublu pentru perdea și draperie este alegerea ideală pentru cei care apreciază calitatea și stilul în amenajarea interioară.

În pachet este inclus:

  • șină de tavan din lemn masiv măsura max. 400 cm
  • 2,3 sau 4 căpăcele din lemn aferente găurilor pentru montaj
  • cârlige pvc din 10 în 10 cm

Lungimea selectată este cu tot cu capete.

Instrucțiuni de măsurare Șină tavan din lemn Travetto Double

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Șină tavan din lemn Travetto Double și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Șină tavan din lemn Travetto Double

Lățimea galeriei Șină tavan din lemn Travetto Double se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Șină tavan din lemn Travetto Double