Acasa » Galerii perdele lemn » Șină de tavan » Travetto Cu Mască Pătrat

Travetto cu mască Pătrat

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
14560
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Travetto cu mască Pătrat

Travetto cu masca pătrat, este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă o notă sofisticată în decorul lor interior. Această șină de perdea versatilă poate fi montată atât pe perete, cât și pe tavan, oferindu-ți libertatea de a alege cea mai potrivită opțiune pentru spațiul tău.

Fabricată din lemn masiv de tei, Travetto îmbină calitatea și rezistența cu un aspect natural și plăcut. Materialul robust conferă șinelor de perdea o stabilitate excelentă, asigurând astfel o funcționare de lungă durată și un aspect impecabil. Un aspect distinctiv al șinelor de perdea Travetto este incorporarea unei șine din aluminiu. Aceasta nu doar îmbunătățește aspectul vizual, ci are și un rol funcțional important. Șina de aluminiu facilitează alunecarea ușoară și fără efort a cârligelor din plastic, astfel încât să poți manevra perdelele sau draperiile tale cu ușurință.

O altă caracteristică notabilă a șinelor de perdea Travetto cu mască pătrat este versatilitatea lor. Poți comanda dimensiunile dorite, de la lungimi standard până la impresionanta lungime de 4 metri. Acest aspect dublu oferă o flexibilitate excelentă în a adapta Travetto cu mască pătrat la orice dimensiune a ferestrei sau a spațiului pe care dorești să-l decorezi. Cu ajutorul șinelor de perdea, poți crea un aspect rafinat și armonios în orice cameră. Fie că dorești să adaugi o notă elegantă în sufragerie, dormitor sau birou, această șină de perdea se va integra perfect în orice stil de design interior. Așadar, dacă ești în căutarea unei soluții de înaltă calitate, durabile și estetice pentru a susține perdelele sau draperiile tale, Travetto cu mască pătrat este alegerea ideală. Cu un design impecabil, o combinație perfectă de lemn masiv de tei și șina de aluminiu, acest produs îți va îndeplini toate cerințele și va aduce un plus de eleganță în casa ta.

În pachet este inclus:

  • șină de tavan din lemn masiv măsura max. 400 cm
  • cârlige pvc din 10 în 10 cm
  • șină de aluminiu

Lungimea selectată este cu tot cu capete.

Instrucțiuni de măsurare Travetto cu mască Pătrat

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Travetto cu mască Pătrat și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Travetto cu mască Pătrat

Instrucțiuni de măsurare Travetto cu mască Pătrat

Lățimea galeriei Travetto cu mască Pătrat se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Travetto cu mască Pătrat
Otilia
17.noi.2022
Recomand 10/10
Am comandat acest model pe culoarea nucului pentru toate ferestrele casei. Au venit ambalate corespunzator, in folii si cartoane, impreuna cu accesorii de prindere. S-au montat foarte usor si arata absolut demential! Ofera un aer clasic, dar modern.