Travetto cu mască Filip

5.0 | 2 recenzii |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
16016
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Travetto cu mască Filip

Travetto cu mască Filip, o sină de perdea inovatoare ce combină armonios elementele rustice și moderne pentru a vă încânta cu un aspect deosebit în decorul dumneavoastră.

Cu un design inteligent, acest produs remarcabil acoperă elegant cârligele din plastic și se integrează perfect în cadrul atât al încăperilor rustice, cât și al celor moderne. Indiferent dacă doriți să montați această sină pe perete sau pe tavan, Travetto cu mască Filip este soluția ideală. Fiind versatil și practic, vă oferă libertatea de a crea o atmosferă autentică într-un cadru rustic, dar și de a aduce o notă de eleganță într-un decor modern. Combinația perfectă între elementele de lemn masiv de tei și detaliile metalice subtile adaugă o notă de rafinament și calitate incontestabilă. Cu posibilitatea de a comanda Travetto cu mască Filip în dimensiuni de până la 4 metri, puteți ajusta produsul exact la nevoile și preferințele dumneavoastră. Incorporând o șină de aluminiu în interiorul său, această sină de perdea asigură o alunecare ușoară a cârligelor din plastic, facilitând deschiderea și închiderea perdelelor sau draperiilor cu o manevrabilitate fără efort. Fabricat din lemn masiv de tei, Travetto cu mască Filip este o investiție durabilă, asigurându-vă că veți beneficia de frumusețea și funcționalitatea acestuia pe termen lung. Calitatea superioară a materialelor utilizate garantează rezistență și stabilitate, astfel încât să puteți bucura de această șina de perdea de-a lungul anilor.

Cu ajutorul șinelor de aluminiu și a măștii elegante, Travetto cu mască Filip reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și estetică în orice încăpere. Adăugați un aer rustic și modern în același timp, asigurându-vă că perdelele sau draperiile dumneavoastră vor fi puse în valoare într-un mod unic. se împletesc armonios!

În pachet este inclus:

  • șină de tavan din lemn masiv măsura max. 400 cm
  • cârlige pvc din 10 în 10 cm
  • șină de aluminiu

Lungimea selectată este cu tot cu capete.

Instrucțiuni de măsurare Travetto cu mască Filip

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Travetto cu mască Filip și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Travetto cu mască Filip

Lățimea galeriei Travetto cu mască Filip se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Travetto cu mască Filip
Monica
16.iun.2024
Galerie filip
Foarte frumoasa
B
06.dec.2022
Foarte frumos executat
Lemn de calitate, finisaj calitate, da o nota foarte eleganta camerei