Acasa » Galerii perdele lemn » Șină din lemn pentru perete » Șină De Perete Dublă Dalia
-10%

Șină de perete dublă Dalia

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
2061122901
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Șină de perete dublă Dalia

Șina de perete dublă Dalia, construită din lemn masiv de tei, este o soluție elegantă și modernă pentru orice perdea sau draperie. Lătimea sa de 5 cm și sistemul de prindere pe perete îi conferă stabilitate și durabilitate, asigurând un suport sigur pentru perdelele dvs. Designul său modern, combinat cu frumusețea autentică a lemnului de tei, face ca această galerie de lemn să fie alegerea perfectă pentru orice interior contemporan. Galera această de perdele este dublă și este adaptabil nevoilor dumneavoastră, permițându-vă să vă personalizați spațiul cu ușurință. Galeria vine echipată cu cârlige din plastic rezistente, care se prind de șina de aluminiu incorporată în structura sa. Aceasta asigură o mișcare fluidă a perdelelor și draperiilor de-a lungul întregii lungimi a galeriei.

Șina de perdele este gândită să fie cât mai practică, iar cârligele din plastic să ofere o mișcare lină pentru perdeaua sau draperia dvs. De asemenea, datorită lemnului de tei masiv, această galerie de perdea este rezistentă la uzură și la deformare, oferindu-vă o soluție pe termen lung pentru aranjarea perdelelor.

Fie că doriți să agățați o perdea delicată sau o draperie mai grea, această galerie de perdea din lemn de tei masiv este gata să vă îndeplinească orice nevoie. În concluzie, această galerie de perdele reprezintă o combinație perfectă de stil, durabilitate și funcționalitate. Designul său modern, materialele de calitate, cum ar fi lemnul de tei masiv și șina de aluminiu, precum și cârligele din plastic rezistente, toate contribuie la crearea unei galerii de perdea care este atât de frumoasă, cât și practică.

Șina de perete din lemn pentru perdea "Șină de perete dublă Dalia" este ambalată în folie termocontractibilă şi conţine următoarele piese:
- șină de perete din lemn masiv, măsura max. 400 cm
- șina de perete din lemn masiv conține 2/3/4 console plus tălpile aferente în funcție de mărime
- șina de perete din lemn masiv conține 2/4 bușoane capete laterale, măsura bușoanelor este de 2 cm fiecare
- șina de perete din lemn masiv conține cârlige PVC din 10 în 10 cm
La optarea măsurii dorite recomandăm luarea în calcul măsura bușoanelor laterale.

Instrucțiuni de măsurare Șină de perete dublă Dalia

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Șină de perete dublă Dalia și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Șină de perete dublă Dalia

Lățimea galeriei Șină de perete dublă Dalia se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Șină de perete dublă DaliaȘină de perete dublă Dalia