Acasa » Galerii perdele lemn » Șină din lemn pentru perete » Șină De Perete Domino Dublu
-10%

Șină de perete Domino Dublu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
1894021045
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Șină de perete Domino Dublu

Domino este o galerie de perdea cu o eleganță modernă care redefinește spațiul interior. Prinderea acesteia se face exclusiv pe perete, oferindu-i o versatilitate și o adaptabilitate remarcabile în cadrul oricărei aranjamente de interior.

Șina de perete dublu Domino este un exemplu de inovație și design în lumea accesoriilor pentru perdele. Acesta combină materialele naturale cu cele moderne, pentru a obține un aspect care să se potrivească perfect cu orice decor. Barele ovale din lemn masiv de tei adaugă o notă de sofisticare și rezistență, în timp ce șina de aluminiu, incorporată discret în lemn, asigură o funcționalitate superioară.

Această galerie de perdea este mai mult decât un simplu suport pentru perdele. Designul său dublu, cu două bare paralele, permite atașarea a două straturi de perdele sau draperii, pentru a crea un joc dinamic de lumini și umbre în încăpere. Cârligele din plastic, incluse în pachet, asigură o prindere sigură și ușoară a perdelelor sau draperiilor pe șina de perdele. Cu șina de aluminiu incorporată în lemn, galeria Domino nu este doar durabilă, ci și estetică. Aceasta este o soluție elegantă pentru cei care caută un sistem de perdele dublu, care poate fi montat pe perete, cu un design care îmbină naturalețea lemnului cu modernitatea aluminiului.

În concluzie, Domino este o galerie de perdea care aduce un plus de stil și funcționalitate oricărei locuințe. Cu designul său dublu și prinderea pe perete, aceasta transformă orice perdea sau draperie într-un element de decor cu adevărat special. Fie că alegeți o perdea simplă sau o draperie opulentă, cu Domino, veți obține mereu efectul dorit.

Instrucțiuni de măsurare Șină de perete Domino Dublu

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Șină de perete Domino Dublu și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Șină de perete Domino Dublu

Lățimea galeriei Șină de perete Domino Dublu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).