Acasa » Galerii perdele lemn » Șină din lemn pentru perete » Șină De Perete Dublă Praga

Șină de perete dublă Praga

3.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
18300
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Șină de perete dublă Praga

Galeria de perdele, șina de perete dublă Praga este un exemplu de design modern și functional. Construită cu atentie la detalii, aceasta galerie de perdea evidențiază frumusețea și simplitatea stilului modern. Prin folosirea unui sistem dublu de prindere, se asigură o adaptabilitate excelentă pentru diferite tipuri de perdele sau draperii. Barele patrate, realizate din lemn masiv de tei, adaugă un nivel suplimentar de robustețe și durabilitate galeriei de perdea. Acestea, alături de șina de perdele din aluminiu, asigură un sistem de prindere solid și rezistent. Lemnul de tei, cu nuanta sa caldă și textura aduce o notă de eleganță și rafinament în orice decor. Barele din lemn se integrează armonios cu șina de aluminiu, creând un contrast interesant și modern. De asemenea, cârligele din plastic folosite la această galerie de perdea sunt durabile și ușor de manevrat, asigurând un mod eficient de a agăța și a regla perdelele sau draperiile.

În același timp, acestea contribuie la aspectul estetic general al galeriei, conferindu-i un aspect ordonat și organizat. Galeria pentru perdele este concepută pentru prindere pe perete, ceea ce înseamnă că este ușor de instalat și se adaptează perfect la orice tip de perete. Fie că este vorba de un perete cu tapet, vopsit sau cu tencuială, această galerie de perdea va arăta impecabil. Indiferent dacă doriți să montați o perdea simplă sau o draperie mai sofisticată, această galerie oferă soluția perfectă. Îmbinarea stilului modern cu materialele de înaltă calitate, cum ar fi lemnul masiv de tei și aluminiul, face din această galerie de perdea o alegere excelentă pentru orice casă.

Șina de perete din lemn pentru perdea "Șină de perete dublă Praga" este ambalată în folie termocontractibilă şi conţine următoarele piese:
- șină de perete din lemn masiv, măsura max. 400 cm
- șina de perete din lemn masiv conține 2/3/4 console plus tălpile aferente în funcție de mărime
- șina de perete din lemn masiv conține 4 bușoane capete laterale, măsura bușoanelor este de 10 cm fiecare
- șina de perete din lemn masiv conține cârlige PVC din 10 în 10 cm
La optarea măsurii dorite recomandăm luarea în calcul măsura bușoanelor laterale.

Instrucțiuni de măsurare Șină de perete dublă Praga

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Șină de perete dublă Praga și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Șină de perete dublă Praga

Lățimea galeriei Șină de perete dublă Praga se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Șină de perete dublă Praga
Adriana
20.feb.2023
Atentie la achizitie
Am comandat aceasta sina, anul trecut.
Desi sina a avut peste 2ml, mi s-au livrat doar 2 console cu talpa, iar sina, acum, dupa nici 1 an de la montare, s-a lasat, spre interior. A facut "burta".
Daca comandati sine mai lungi, insistati sa primiti 3 console, ca sa nu aveti surprize.


Șină de perete Roma
5.0
Șină de perete Roma1581017567