Șină de perete Praga

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
8317
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Șină de perete Praga

Această galerie de lemn pentru perdele, numită Șină de perete Praga, este o soluție simplă, dar elegantă pentru atârnarea perdelelor. Ea este proiectată cu un stil minimalist și filigran, aducând un aer de rafinament în orice locuință.

Galeria de perdea se prinde direct pe perete, aducând avantajul unei instalări rapide și fără complicații. Structura sa simplă, dar robustă, asigură o fixare sigură, care va rezista în timp.

Această șină de perdele este realizată din lemn, un material cald și prietenos, care va adăuga o notă de confort și stil oricărui interior. Cu această galerie de perdea, nu va trebui să vă preocupați de schimbarea perdelelor. Cârligile din plastic incluse în set permit o manipulare ușoară a perdelelor, fiind suficient de puternice pentru a susține perdelele de diverse greutăți. Pe lângă aspectul său estetic, galeria de lemn pentru perdele, șina Praga se distinge prin funcționalitatea sa. În pofida designului său minimalist, ea este extrem de practică, oferind soluția perfectă pentru orice nevoie legată de atârnarea perdelelor. De asemenea, această șină de aluminiu este ușor de curățat și întreținut, având nevoie doar de un ștergere simplă pentru a-și păstra strălucirea. Fiind o galerie de perdea simplă, dar sofisticată, ea se va potrivi de minune cu orice tip de decor interior.

Șina de perete din lemn pentru perdea "Șină de perete Praga" este ambalată în folie termocontractibilă şi conţine următoarele piese:
- șină de perete din lemn masiv, măsura max. 400 cm
- șina de perete din lemn masiv conține 2/3/4 console plus tălpile aferente în funcție de mărime
- șina de perete din lemn masiv conține 2 bușoane capete laterale, măsura bușoanelor este de 10 cm fiecare
- șina de perete din lemn masiv conține cârlige PVC din 10 în 10 cm
La optarea măsurii dorite recomandăm luarea în calcul măsura bușoanelor laterale.

Instrucțiuni de măsurare Șină de perete Praga

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Șină de perete Praga și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Șină de perete Praga

Lățimea galeriei Șină de perete Praga se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Șină de perete Praga


Șină de perete Roma
5.0
Șină de perete Roma1277515970