Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele lemn 35mm » Galerie Perdea Din Lemn: Globo Simple 35mm

Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
10099
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm

Prezentăm pentru dumneavoastră galeria din lemn pentru perdele Globo Simple , cu diametru de 35 mm, un produs distinctiv ce emană atât calitate, cât și eleganță. Galeria Globo Simple este realizată din lemn masiv de tei, un material recunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa, perfect pentru a susține cu ușurință atât o perdea, cât și o draperie mai grea.

Bucurați-vă de aspectul rustic și cald pe care îl aduce această galerie de perdea în spațiul dumneavoastră. De asemenea, galeria de perdea este echipată cu inele din lemn de fag. Aceste inele aduc un plus de șarm și funcționalitate, facilitând alunecarea atât a unei perdele duble, cât și a unei perdele simple. Conectarea perdelei sau a draperiei la galerie se face cu ajutorul cârligelor din plastic, rezistente și discrete, astfel încât atenția să fie concentrată pe frumusețea materialului textil ales. Un alt punct de atracție al acestei galerii este capătul pe care îl puteți observa în poza noastră. Acesta prezintă o formă estetică și sofisticată, aducând un plus de stil în orice încăpere.

Capătul galeriei nu este doar decorativ, ci asigură și o fixare stabilă a perdelei sau a draperiei, prevenind alunecarea acesteia. Indiferent dacă aveți nevoie de o galerie pentru perdea simplă sau dublă, această galerie din lemn de tei este alegerea perfectă. Cu galeria din lemn pentru perdele Globo Simple, veți adăuga un plus de eleganță și rafinament încăperii dumneavoastră.

În pachetul galeriei Globo Simplă este inclus:

  • cârlige pvc pentru perdea și draperie
  • o bară din lemn masiv Globo Simple Ø 35mm (la lungimi de peste 250 cm, bara galeriei din lemn masiv se execută din 2 bucăți)
  • două console din lemn de tei (la lungimi de peste 250 cm - 3 console) distanța perete-bară este de 14 cm
  • două capete pentru decorație din lemn, cu lungimea de 10 cm si diametru 6 cm

Lungimea selectată este cu tot cu capete.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm

Lățimea galeriei Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm