Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele din lemn Ø 35mm » Galerie Perdea Din Lemn: Stella Simple 35mm Cu Aluminiu

Galerie perdea din lemn: Stella Simple 35mm cu aluminiu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
11109
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerie perdea din lemn: Stella Simple 35mm cu aluminiu

Galeria de perdea din lemn, denumit Stella Simple 35mm cu șină de aluminiu este o alegere rafinată și funcțională pentru orice casă. Acest produs este perfect pentru cei care caută un mod sofisticat de a accentua perdelele.

Galeria de perdea, un element central al designului, este realizată din lemn masiv de tei, cunoscut pentru durabilitatea și estetica sa superioară. Cu un diametru de 35mm, aceasta oferă suport solid și durabil. Un alt punct de atracție al produsului este capătul care apare pe fotografie. Acesta este realizat cu o atenție deosebită la detalii, adăugând un plus de stil și eleganță galeriei de perdea.

În plus, galeria de perdea vine cu o șină de aluminiu, o opțiune robustă și durabilă. Șina de aluminiu îmbunătățește stabilitatea și durabilitatea galeriei, asigurând că perdelele dumneavoastră rămân întotdeauna în locul dorit. Produsul include, de asemenea, cârlige din plastic. Acestea sunt ușor de folosit și pot susține cu ușurință greutatea perdelelor. În concluzie, Galeria Perdea din Lemn Stella Simple 35mm cu aluminiu este o alegere excelentă pentru oricine caută un mod elegant de a suspenda perdelele. Cu bara din lemn de tei , șina de aluminiu și cârligele din plastic, aceasta poate transforma orice perete într-un punct focal de design.

Galerie perdea din lemn: Stella Simple 35mm cu aluminiu este ambalat în folie termocontractibilă şi conţin următoarele piese:
- galeria pentru perdea conţine 1 bara din lemn masiv Ø 35 mm (peste 250 cm, 2 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 2 console lemn (peste 250 cm, 3 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 2 ornamente
- galeria pentru perdea conţine cârlige PVC pentru perdea

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Stella Simple 35mm cu aluminiu

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerie perdea din lemn: Stella Simple 35mm cu aluminiu trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn:  Stella Simple 35mm cu aluminiu

Lățimea galeriei Galerie perdea din lemn: Stella Simple 35mm cu aluminiu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).