Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele lemn 35mm » Galeria De Perdele Din Lemn: Cilindru Simplu 35 Mm Cu șină De Aluminiu

Galeria de perdele din lemn: Cilindru Simplu 35 mm cu șină de aluminiu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
11616
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galeria de perdele din lemn: Cilindru Simplu 35 mm cu șină de aluminiu

Galeria de perdea din lemn Cilindru 35 mm cu șina de aluminiu este soluția perfectă pentru a aduce un stil simplu și elegant în orice încăpere. Această galerie de perdea este realizată din bare din lemn masiv de tei, oferind o calitate superioară și o durabilitate de lungă durată.

Un element de design care se distinge în mod special este capătul cilindric, care este evidențiat în imaginea produsului. Acest detaliu subliniază cu eleganță peretele și adaugă un plus de rafinament în decorul camerei tale. Șina de aluminiu adaugă un aspect modern și funcțional acestei galerii de perdea, asigurând o funcționare lină și ușoară a perdelei. De asemenea, galeria este prevăzută cu cârlige din plastic de înaltă calitate, care permit atârnarea perdelei într-un mod simplu și practic. Această galerie de perdea este alegerea ideală pentru cei care doresc să creeze un spațiu elegant și funcțional. Cu barele sale din lemn masiv de tei, șinele de aluminiu și capătul cilindric distinctiv, această galerie de perdea adaugă un element de design deosebit în orice cameră. Oferind funcționalitate și estetică într-un singur produs, această galerie de perdea este alegerea perfectă pentru orice perete. Transformă-ți spațiul într-un mediu plin de eleganță cu această galerie de perdea de înaltă calitate.

Instrucțiuni de măsurare Galeria de perdele din lemn: Cilindru Simplu 35 mm cu șină de aluminiu

Pentru alegerea lățimii perdelei Galeria de perdele din lemn: Cilindru Simplu 35 mm cu șină de aluminiu trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galeria de perdele din lemn: Cilindru Simplu 35 mm cu șină de aluminiu

Lățimea galeriei Galeria de perdele din lemn: Cilindru Simplu 35 mm cu șină de aluminiu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).