Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele din lemn Ø 35mm » Galerie Perdea Din Lemn: Globo Simple 35mm Cu Aluminiu

Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm cu aluminiu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
11109
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm cu aluminiu

Prezentăm cu mândrie galeria de perdea Globo Simplu 35 mm cu aluminiu, un produs elegant și versatil, potrivit pentru orice cadru decorativ, fie că este vorba despre un design modern sau rustic.

Cu o șină de aluminiu robustă, această galerie adaugă un aspect sofisticat și contemporan oricărei încăperi.Galeria de perdea Globo Simplu cu aluminiu este proiectat pentru a fi montat cu ușurință pe perete, oferindu-vă posibilitatea de a vă expune frumos perdelele sau draperiile preferate. Fiind ajustabil în dimensiuni, puteți comanda acest produs în mărimi de până la 4 metri, ceea ce îl face perfect pentru ferestre și uși de diverse dimensiuni.

Fabricat din lemn masiv de tei, galeria de perdea Globo Simplu este durabilă și rezistentă, asigurându-vă că va rezista în timp. Baza sa solidă și întreaga lungime a barei sunt proiectate astfel încât să puteți trage perdeaua sau draperia până la capătul galeriei, oferindu-vă libertatea de a vă ajusta în mod convenabil nivelul de lumină și intimitate. Un element distinctiv al galeriei Globo Simplu cu aluminiu este capătul decorativ rotund, care adaugă un aspect elegant și finisat în orice încăpere. Acest detaliu subtil completează atât designul modern, cât și cel rustic, integrându-se perfect în decorul dumneavoastră existent.

Galeria de perdea , Globo Simplu cu șină de aluminiu, de fi 35 vine însoțită de cârlige din plastic rezistente, care facilitează prinderea și glisarea perdelei sau draperiei într-un mod lin și fluent. Aceste cârlige asigură un mecanism simplu de utilizare, îmbunătățind funcționalitatea galeriei de perdea. Indiferent dacă doriți să creați un aspect contemporan sau să adăugați un aer rustic și călduros în locuința dumneavoastră, galeria de perdea Globo Simplu, cu șină de aluminiu și bare din lemn masiv de tei, este alegerea ideală.

Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm cu aluminiu este ambalat în folie termocontractibilă şi conţin următoarele piese:
- galeria pentru perdea conţine o bară din lemn masiv Ø 35 mm
- galeria pentru perdea conţine 2 console lemn (peste 250 cm, 3 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 2 ornamente
- galeria pentru perdea conţine cârlige PVC pentru perdea
- galeria pentru perdea conţine 1 bara din lemn masiv Ø 35 mm (peste 250 
cm, 2 buc.)

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm cu aluminiu

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm cu aluminiu trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm cu aluminiu

Lățimea galeriei Galerie perdea din lemn: Globo Simple 35mm cu aluminiu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).