Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele lemn 35mm » Galerie Perdea Din Lemn: Saly Double 35mm Cu Aluminiu

Galerie perdea din lemn: Saly Double 35mm cu aluminiu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
19901
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerie perdea din lemn: Saly Double 35mm cu aluminiu

Galeria de perdea din lemn de tei, Saly Double cu șină de aluminiu este ceea ce aveți nevoie. Această galerie de perdea este mai mult decât un simplu accesoriu, este o piesă de design ce aduce un plus de stil și funcționalitate oricărei încăperi. Realizată din lemn masiv de tei, galeria are un aer natural și o durabilitate de excepție.

Barele din lemn de tei asigură o susținere solidă și elegantă pentru orice tip de perdea sau draperie. Montarea acestei galerii de perdea este simplă și eficientă, grație sistemului de șină de aluminiu inclus. Șina de perete este ușor de instalat, oferind o stabilitate crescută și o mobilitate ușoară a perdelei sau draperiei.

În plus, galeria de perdea din lemn Saly Double, fi 35 cu șină de aluminiu este echipată cu cârlige din plastic, durabile și funcționale. Acestea facilitează montarea și demontarea perdelei sau draperiei, făcând întreținerea sau înlocuirea acestora un proces simplu și rapid. Fie că doriți să îmbunătățiți aspectul unei camere sau să adăugați un strat suplimentar de intimitate, această galerie de perdea este soluția perfectă.

Cu designul său simplu, dar elegant, galeria de perdea din lemn Saly Double cu aluminiu se încadrează cu ușurință în orice stil de decor.

Galerie perdea din lemn: Saly Double 35mm cu aluminiu este ambalat în folie termocontractibilă şi conţin următoarele piese:
- galeria pentru perdea conţine 2 bare din lemn masiv Ø 35 mm (peste 250 cm, 4 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 2 console din lemn (peste 250 cm, 3 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 4 ornamente
- galeria pentru perdea conţine cârlige PVC pentru perdea

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Saly Double 35mm cu aluminiu

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerie perdea din lemn: Saly Double 35mm cu aluminiu trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn:  Saly Double 35mm cu aluminiu

Lățimea galeriei Galerie perdea din lemn: Saly Double 35mm cu aluminiu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).