Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele lemn 35mm » Galeria De Perdele Din Lemn: Luna Dublu 35 Mm Cu șină De Aluminiu

Galeria de perdele din lemn: Luna Dublu 35 mm cu șină de aluminiu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
22887
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galeria de perdele din lemn: Luna Dublu 35 mm cu șină de aluminiu

Această piesă de excepție îmbină armonios rafinamentul lemnului masiv de tei cu durabilitatea și aspectul modern al șinei de aluminiu, aducând în casa ta un element decorativ ce nu va trece neobservat. Capătul galeriei, pus în valoare de fotografie, reprezintă un detaliu impresionant ce atrage privirile și definește întreaga estetică a acestei piese.

Forma sa distinctivă și finisajele impecabile marchează cu subtilitate punctul de ancorare pentru perdeaua sau draperia ta, adăugând o notă de sofisticare peretelui pe care este montat. Galeria Dublu Luna dispune de o lungime generoasă a barei, permițându-ți să acoperi cu eleganță chiar și cele mai mari deschideri. Șina de aluminiu asigură stabilitate și rezistență în timp, iar cârligele din plastic de înaltă calitate facilitează montarea și glisarea perdelelor sau draperiilor tale preferate. Această galerie de perdea impresionantă nu este doar un suport funcțional pentru tratamentele tale de fereastră, ci și o adevărată operă de artă ce adaugă o notă distinctivă fiecărui spațiu în care este amplasată. Lasă-te învăluit în eleganța și rafinamentul acestei piese remarcabile, transformându-ți fiecare perdea într-un element central al designului interior. Perfecțiunea se găsește în detalii - iar această galerie de perdea cu șina de aluminiu și capătul special sculptat demonstrează acest lucru în cel mai frumos mod posibil.

Instrucțiuni de măsurare Galeria de perdele din lemn: Luna Dublu 35 mm cu șină de aluminiu

Pentru alegerea lățimii perdelei Galeria de perdele din lemn: Luna Dublu 35 mm cu șină de aluminiu trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galeria de perdele din lemn: Luna Dublu 35 mm cu șină de aluminiu

Lățimea galeriei Galeria de perdele din lemn: Luna Dublu 35 mm cu șină de aluminiu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).