Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele lemn 35mm » Galeria De Perdele Din Lemn: Luna Simplu 35 Mm Cu șină De Aluminiu

Galeria de perdele din lemn: Luna Simplu 35 mm cu șină de aluminiu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
11616
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galeria de perdele din lemn: Luna Simplu 35 mm cu șină de aluminiu

Galerie perdea din lemn Luna simplu 35 mm cu șina de aluminiu este soluția perfectă pentru a aduce un plus de eleganță și funcționalitate spațiului tău. Această galerie de perdea reprezintă o combinație ingenioasă de design simplu și durabilitate, având în vedere că este realizată din bare din lemn masiv de tei, cunoscut pentru rezistența sa excepțională.

Un element distinctiv al acestei galerii de perdea este capătul său elegant, care este evident în imaginea produsului. Acest capăt adaugă un aspect rafinat și modern, transformând orice perdea obișnuită într-un element de design deosebit pentru peretele tău. Cu această galerie, nu doar că vei susține perdeaua, dar vei adăuga și o notă de stil în încăperea ta. Un alt aspect important al acestei galerii de perdea este spațiul util generos, reprezentat de lungimea barei. Aceasta înseamnă că poți să folosești această galerie pentru o varietate de dimensiuni de perdele, fără a fi nevoit să îți faci griji cu privire la incompatibilități. Montarea este rapidă și ușoară, cu ajutorul șinei de aluminiu și a cârligelor din plastic incluse. Această construcție durabilă asigură că galeria rămâne ferm atașată peretelui și susține perdelele în mod sigur pentru mult timp.

Instrucțiuni de măsurare Galeria de perdele din lemn: Luna Simplu 35 mm cu șină de aluminiu

Pentru alegerea lățimii perdelei Galeria de perdele din lemn: Luna Simplu 35 mm cu șină de aluminiu trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galeria de perdele din lemn: Luna Simplu 35 mm cu șină de aluminiu

Lățimea galeriei Galeria de perdele din lemn: Luna Simplu 35 mm cu șină de aluminiu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).