Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele lemn 35mm » Galeria De Perdele Din Lemn: Cilindru Dublu 35 Mm Cu șină De Aluminiu

Galeria de perdele din lemn: Cilindru Dublu 35 mm cu șină de aluminiu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
22887
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galeria de perdele din lemn: Cilindru Dublu 35 mm cu șină de aluminiu

Această galerie de perdea din lemn cilindric dublu de 35 mm cu șină de aluminiu este soluția perfectă pentru a adăuga eleganță și funcționalitate oricărui perete din casa ta.

Cu un design cu două bare cilindrice din lemn masiv de tei, această galerie de perdea este ideală pentru suspendarea atât a perdelelor, cât și a draperiilor, oferindu-ți posibilitatea de a crea un decor unic și practic în fiecare cameră. Un aspect deosebit al acestei galerii de perdea este capătul său, care poate fi observat în detaliu în imagine. Capetele cilindrice elegante adaugă o notă de rafinament și sofisticare oricărui spațiu, punând în evidență atenția la detalii și design-ul de calitate al acestei piese. Șina de aluminiu integrată permite glisarea lină a perdelelor și draperiilor, asigurându-ți că spațiul util pe care îl vei obține este lungimea totală a barei.

Această galerie de perdea este dotată cu cârlige din plastic rezistent, care sunt ușor de instalat și de utilizat, făcând astfel experiența ta de decorare și amenajare interioară mai comodă. Fie că dorești să adaugi o notă de eleganță în living, să creezi un spațiu intim și confortabil în dormitor sau să definești stilul în camera de oaspeți, această galerie de perdea din lemn cilindric dublu de 35 mm cu șină de aluminiu este alegerea ideală. Cu această galerie de perdea, vei putea transforma fiecare perete într-un spațiu unic, adaptat gusturilor și necesităților tale. Achiziționează astăzi această galerie de perdea și transformă-ți locuința într-un spațiu elegant și funcțional.

Instrucțiuni de măsurare Galeria de perdele din lemn: Cilindru Dublu 35 mm cu șină de aluminiu

Pentru alegerea lățimii perdelei Galeria de perdele din lemn: Cilindru Dublu 35 mm cu șină de aluminiu trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galeria de perdele din lemn: Cilindru Dublu 35 mm cu șină de aluminiu

Lățimea galeriei Galeria de perdele din lemn: Cilindru Dublu 35 mm cu șină de aluminiu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).