Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele lemn 35mm » Galerie Perdea Din Lemn: Saly Simple 35mm Cu Aluminiu

Galerie perdea din lemn: Saly Simple 35mm cu aluminiu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
10099
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerie perdea din lemn: Saly Simple 35mm cu aluminiu

Bucurați-vă de estetica tradițională a lemnului combinată cu funcționalitatea modernă a aluminiului cu această galerie de perdele din lemn Saly Simple de 35mm cu aluminiu. Concepută cu un diametru de 35mm, această galerie robustă oferă stabilitate excepțională și este capabilă să susțină perdele grele fără a se îndoi sau a se rupe. Lemnul folosit în această galerie are o calitate superioară, conferind produsului o durabilitate îndelungată și o estetică care nu se demodează. Aluminiul încorporat în designul galeriei ajută la ușurarea greutății generale a produsului, făcându-l mai ușor de manevrat și instalat.

În plus, aluminiul adaugă un plus de rezistență și durabilitate, ceea ce face această galerie de perdele un partener de încredere pentru mulți ani. Designul Saly Simple se caracterizează printr-o estetică pură și minimalistică. Lemnul are o culoare naturală caldă, adăugând un aer de căldură și confort în orice încăpere, în timp ce aluminiul mătăsos oferă un contrast subtil și modern. Această galerie de perdele din lemn Saly Simple de 35mm cu aluminiu este nu numai o soluție practică pentru susținerea perdelelor dvs., dar și o alegere excelentă pentru cei care apreciază calitatea, designul și durabilitatea.

Galerie perdea din lemn: Saly Simple 35mm cu aluminiu este ambalat în folie termocontractibilă şi conţin următoarele piese:
- galeria pentru perdea conţine 1 bara din lemn masiv Ø 35 mm (peste 250 cm, 2 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 2 console lemn (peste 250 cm, 3 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 2 ornamente
- galeria pentru perdea conţine cârlige PVC pentru perdea

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Saly Simple 35mm cu aluminiu

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerie perdea din lemn: Saly Simple 35mm cu aluminiu trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Saly Simple 35mm cu aluminiu

Lățimea galeriei Galerie perdea din lemn: Saly Simple 35mm cu aluminiu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).