Acasa » Galerii perdele lemn » Șină de tavan » Travetto Cu Mască Conic

Travetto cu mască Conic

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
14560
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Travetto cu mască Conic

Introduceți eleganța și funcționalitatea în spațiul dvs. cu Travetto cu mască conic, o șină de perdea inovatoare, concepută pentru a oferi un aspect modern și a satisface cele mai exigente cerințe în materie de design interior. Această șină dublă de perdea este proiectată pentru a acoperi cârligele din plastic și este ideală atât pentru montarea pe perete, cât și pe tavan. Unul dintre punctele sale distinctive este masca conică, care adaugă un element de rafinament și sofisticare. Aceasta conferă un finisaj impecabil cârligelor din plastic, astfel încât acestea să nu mai fie vizibile, creând astfel un aspect unitar și elegant pentru întregul sistem de perdea. Masca conică se îmbină armonios cu orice stil de decor și se integrează perfect în orice spațiu.

Galeria de perdele, Travetto cu mască conic este fabricat din lemn masiv de tei, ceea ce îi conferă o rezistență și durabilitate superioară. Șina de aluminiu incorporată în designul său asigură o alunecare ușoară și lină a carligelor din plastic, oferindu-vă astfel o experiență de utilizare plăcută și fără efort. Această caracteristică face ca tragerea și deschiderea draperiilor și perdelelor să fie o operațiune simplă și fără zgomot. Un alt avantaj al galeriei de perdele Travetto cu mască conic este versatilitatea sa.

Poate fi comandat pe dimensiuni personalizate, până la 4 metri, astfel încât să se potrivească perfect nevoilor și dimensiunilor ferestrelor sau a spațiului în care este amplasat. Indiferent dacă doriți să adăugați o notă de eleganță în sufrageria dvs., în dormitor sau în birou, Travetto cu mască conic este soluția ideală pentru a vă transforma spațiul într-un sanctuar confortabil și stilat.

În pachet este inclus:

  • șină de tavan din lemn masiv măsura max. 400 cm
  • cârlige pvc din 10 în 10 cm
  • șină de aluminiu

Lungimea selectată este cu tot cu capete.

Instrucțiuni de măsurare Travetto cu mască Conic

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Travetto cu mască Conic și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Travetto cu mască Conic

Lățimea galeriei Travetto cu mască Conic se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Travetto cu mască Conic