Acasa » Galerii perdele lemn » Șină de tavan » Travetto Cu Mască Athena

Travetto cu mască Athena

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
18417
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Travetto cu mască Athena

Galeria de lemn pentru perdele "Travetto cu mască Athena" reprezintă o piesă de excepție ce îmbină cu măiestrie funcționalitatea și eleganța. Această galerie în stil elegant și rustic adaugă o notă distinctă spațiului tău, conferindu-i caldură și textură de lemn autentic.

Este fabricată din lemn masiv de tei, această galerie este o alegere perfectă pentru cei ce apreciază calitatea și frumusețea naturală. Cu o mască impresionantă de 6.5 cm, aceasta subliniază cu grație caracteristicile lemnului, adăugând profunzime și eleganță ferestrei tale. Designul ingenios al galeriei "Travetto cu mască Athena" permite montarea ei atât pe perete, cât și pe tavan, oferindu-ți libertatea de a alege cea mai potrivită opțiune pentru spațiul tău. Cele două șine de aluminiu incluse, special proiectate pentru perdea și draperie, asigură o funcționalitate superioară și o susținere fiabilă. De asemenea, galeria este echipată cu cârlige din plastic rezistent, asigurând o prindere sigură și ușor de utilizat.

Transformă-ți spațiul într-un sanctuar al eleganței și căldurii cu ajutorul galeriei de perdele "Travetto cu mască Athena". Indiferent dacă optezi pentru o perdea ușoară care lasă să pătrundă lumina sau pentru draperii care adaugă intimitate, această galerie îți va îndeplini cu siguranță toate cerințele, devenind punctul focal al încăperii tale.

Instrucțiuni de măsurare Travetto cu mască Athena

Pentru alegerea lățimii perdelei Travetto cu mască Athena trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Travetto cu mască Athena

Lățimea galeriei Travetto cu mască Athena se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).