Acasa » Galerii perdele lemn » Șină de tavan » Șină Tavan Din Lemn Travetto Double Cu Mască

Șină tavan din lemn Travetto Double cu mască

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
16016
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Șină tavan din lemn Travetto Double cu mască

Galeria de perdele, Travetto Doublu cu mască este o soluție elegantă și practică pentru decorarea și controlul luminii în încăperi. Acest sistem modern și rafinat de perdele este alegerea perfectă pentru case, birouri și spații comerciale.

Galeria de perdea este prevăzută în față cu o mască care ascunde elegant șinele de perdea, asigurând un aspect curat și un design estetic. Această mască permite integrarea armonioasă a galeriei de perdea în orice interior. Structura șinei de perdea este durabilă și ușoară, deoarece este realizată din șine de aluminiu. Aluminiul este un material rezistent și durabil, care garantează o durată lungă de viață și o funcționare stabilă. Șinele sunt de înaltă calitate și ușor de manevrat, permițând o mișcare ușoară și uniformă a perdelelor. Galeria de perdea, Travetto Doublu cu mască permite aplicarea conceptului de "Galerie de Perdele". Acest concept permite utilizarea simultană a mai multor tipuri de perdele și draperii, obținând astfel un aspect și o transmisie variată a luminii. Versatilitatea și flexibilitatea ramei de perdea permit realizarea unei varietăți de opțiuni de decor în interior. Șina de perdea Travetto Doublu cu mască este potrivită atât pentru perdele simple, cât și pentru draperii mai elaborate. Puteți alege dintr-o varietate de materiale și culori pentru a vă adapta gustului personal și stilului interiorului.

Acest sistem de perdele de înaltă calitate nu doar că arată bine, ci este și practic și durabil, astfel încât să vă puteți bucura de beneficiile sale pe termen lung.

În pachet este inclus:

  • șină de tavan din lemn masiv măsura max. 400 cm
  • 2,3 sau 4 căpăcele din lemn aferente găurilor pentru montaj
  • cârlige pvc din 10 în 10 cm

Lungimea selectată este cu tot cu capete.

Instrucțiuni de măsurare Șină tavan din lemn Travetto Double cu mască

Pentru alegerea lățimii perdelei Șină tavan din lemn Travetto Double cu mască trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Șină tavan din lemn Travetto Double cu mască

Lățimea galeriei Șină tavan din lemn Travetto Double cu mască se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Șină tavan din lemn Travetto Double cu mască