Acasa » Galerii perdele lemn » Șină pentru perdea și draperie din lemn » Șină Pentru Perdea și Draperie Roma Din Lemn
-10%

Șină pentru perdea și draperie Roma din lemn

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
 • AlbAlb
 • NaturNatur
 • NucNuc
 • StejarStejar
 • Stejar auriuStejar auriu
 • WengeWenge
1581017567
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Șină pentru perdea și draperie Roma din lemn

Galeria de lemn pentru perdele, șina de perete Roma, cu prindere pe perete, este o alegere minunată pentru cei care își doresc un design modern și funcțional. Fabricată din lemn masiv de tei, această galerie aduce o notă de eleganță și durabilitate în orice spațiu.

Galeria de perdea poate fi montată cu ușurință pe perete, fie în versiunea dublă, pentru a adăuga stratificare și profunzime decorului tău, fie în versiunea simplă, pentru un look mai minimalistic. Cu această șină de perdele, poți alege modul în care vrei să te joci cu lumina și intimitatea în casa ta. Designul modern al galeriei este accentuat de șina de aluminiu care asigură o alunecare lină a perdelei sau a draperiei. Astfel, perdeaua sau draperia ta va putea fi trasă sau deschisă cu ușurință, fără a fi nevoie de efort suplimentar.

Galeria de perdea include și cârlige din plastic, ce adaugă un plus de funcționalitate și ușurință în utilizare. Acestea sunt rezistente și concepute să se potrivească perfect cu șina de aluminiu, asigurând un deschidere și închidere suavă a perdelei sau a draperiei. În ciuda designului său modern, galeria de lemn pentru perdele păstrează un aer clasic prin folosirea lemnului masiv de tei. Acest material este cunoscut pentru durabilitatea sa, așa că vei putea bucura de această galerie de perdea pentru ani de zile. Cu prindere pe perete, această șină de perdele se va potrivi perfect în orice decor și îți va îmbogăți casa cu un strop de modernitate și eleganță.

În pachet este inclus :

 • capete ornamentale din lemn, lățime 7 cm și lungime 10 cm
 • cârlige pvc pentru perdea și draperie, care sunt puse din 10 în 10 cm
 • șina de perete din lemn masiv, lățime de 6 cm și înălțime de 4 cm
 • console lemn, lungime de la perete până la șină este de 17 cm
 • Lungimea selectată este cu tot cu capete.

Seturile se confectionează la comanda, la dimensiunile și la culorile alese.

Instrucțiuni de măsurare Șină pentru perdea și draperie Roma din lemn

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Șină pentru perdea și draperie Roma din lemn și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Șină pentru perdea și draperie Roma din lemn

Lățimea galeriei Șină pentru perdea și draperie Roma din lemn se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Șină pentru perdea și draperie Roma din lemnȘină pentru perdea și draperie Roma din lemn
Alexandra
18.iul.2023
Șina de perete Roma
Recomand șina de perete Roma - Calitate