Decor Cilindru Double

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
17322
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Decor Cilindru Double

Decor Cilindru Double - Galeria de lemn pentru perdele și draperii cu un stil modern și practic Decor Cilindru Double este o galerie de perdea din lemn masiv de tei, concepută pentru a adăuga un aspect elegant și sofisticat oricărei încăperi. Această galerie de perdele oferă o soluție practică și versatilă pentru a susține și a expune frumos draperiile sau perdelele tale preferate.

Cu o consolă modernă și practică, această galerie se fixează cu ușurință pe perete, asigurând o stabilitate solidă. Consola este realizată dintr-un material de înaltă calitate, oferind rezistență și durabilitate în timp. Capetele cilindrice ale galeriei sunt un detaliu distinctiv, care adaugă o notă de eleganță și rafinament. Aceste capete nu doar îndeplinesc un scop estetic, ci și oferă o funcționalitate sporită, permițându-ți să atașezi și să îndepărtezi perdelele sau draperiile cu ușurință. Galeria este echipată cu cârlige din plastic rezistent, care asigură o prindere fermă a perdelelor și draperiilor tale preferate. Inelele din lemn de fag, într-un design simplu și elegant, facilitează desfășurarea și glisarea ușoară a perdelelor pe galerie, permițându-ți să reglezi cu ușurință nivelul de acoperire dorit. Lemnul masiv de tei folosit în construcția galeriei conferă un aspect natural și cald, aducând o notă de rafinament și eleganță în orice încăpere. Este un material durabil și rezistent, care îți va asigura satisfacție pe termen lung. Indiferent de stilul decorativ al camerei tale, Decor Cilindru Double este alegerea ideală pentru a adăuga un accent vizual plăcut și funcționalitate în organizarea perdelelor și draperiilor.

Cu această galerie de perdea, vei putea crea un decor impresionant și îți vei transforma încăperea într-un spațiu elegant și primitoare.

Instrucțiuni de măsurare Decor Cilindru Double

Pentru alegerea lățimii perdelei Decor Cilindru Double trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Decor Cilindru Double

Lățimea galeriei Decor Cilindru Double se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Decor Cilindru Double