Cornișă Napoleon

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
33330
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Cornișă Napoleon

Galeria de perdele Cornișa Napoleon

Cornișa Napoleon este o elegantă galerie de lemn pentru perdele, care îmbină perfect funcționalitatea cu estetica rustică. Această galerie este prevăzută cu două șine de aluminiu, special concepute pentru a susține atât perdelele, cât și draperiile. Cu o prindere versatilă, aceasta poate fi montată atât pe perete, cât și pe tavan, oferind flexibilitate în alegerea locului de amplasare. Un aspect remarcabil al acestei galerii este masca sa de 10 cm, care conferă o textură și o căldură deosebită lemnului. Această caracteristică adaugă un element de eleganță și autenticitate oricărei încăperi, integrându-se perfect într-un decor rustic sau tradițional. Un alt beneficiu al acestei galerii este posibilitatea de a personaliza lateralele în funcție de dimensiunile perdelelor și draperiilor, permițând acoperirea chiar și a unui calorifer. Astfel, se poate obține un aspect uniform și estetic, asigurându-se o funcționalitate excelentă. Fabricată din lemn masiv de tei, această galerie de perdele este durabilă și rezistentă. Prinderea se realizează cu ajutorul unor cârlige din plastic de înaltă calitate, care asigură o fixare solidă și sigură. Galeria de perdele Cornișă Napoleon reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să îmbine funcționalitatea, eleganța rustică și calitatea durabilă în amenajarea interioară. Cu sinele de aluminiu, prinderea pe perete sau tavan și posibilitatea de personalizare a lateralelor, această galerie își va găsi cu siguranță locul în orice încăpere, adăugând un plus de rafinament și stil.

Cornișa Napoleon conține următoarele accesorii:

  • cârlige din plastic din 10 în 10 cm, șuruburi
  • agățător pentru prindere pe perete

Instrucțiuni de măsurare Cornișă Napoleon

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Cornișă Napoleon și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Cornișă Napoleon

Lățimea galeriei Cornișă Napoleon se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Cornișă Napoleon


Cornișă Conic
5.0
Cornișă Conic31371