-15%

Cornișa Firenze

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
3113436628
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Cornișa Firenze

Galeria de perdele Cornișa Firenze

Cornișă Firenze este o galerie de perdele cu stil elegant și rustic, concepută pentru a adăuga o notă de rafinament și căldură oricărei încăperi. Realizată din lemn masiv de tei, această galerie îmbină durabilitatea cu estetica, evidențiind textura și căldura naturală a lemnului prin intermediul măștii sale de 12,5 cm care acoperă cârligele din plastic.

Fiind o galerie de perdea atât versatilă, cât și practică, Cornișă Firenze este echipată cu două șine de aluminiu care pot susține atât o perdea, cât și o draperie. Acesta este un aspect care aduce un plus de funcționalitate și eficiență, permițându-vă să folosiți simultan două perdele diferite pe același perete sau tavan. Sistemul de prindere al Cornișei Firenze este proiectat pentru a fi montat pe perete sau tavan, oferindu-vă flexibilitate în ceea ce privește amplasarea sa. De asemenea, această galerie de perdea include cârlige din plastic durabil care facilitează suspendarea perdelei sau draperiei. Unul dintre aspectele deosebite ale Cornișei Firenze este posibilitatea de a comanda lateralele la dimensiuni personalizate. Acest lucru vă permite să acoperiți caloriferul cu perdea sau draperie, oferind o soluție estetică și funcțională. Deci, dacă sunteți în căutarea unei galerii de perdea elegante și versatile, care să fie prinsă pe perete sau tavan, și care să beneficieze de calitatea și căldura lemnului masiv de tei, atunci Cornișă Firenze este soluția ideală.

Cu șinele sale de aluminiu pentru perdea și draperie și cu opțiunea de a ajusta lateralele, această galerie de perdea aduce stil și funcționalitate în orice încăpere.

Instrucțiuni de măsurare Cornișa Firenze

Pentru alegerea lățimii perdelei Cornișa Firenze trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Cornișa Firenze

Lățimea galeriei Cornișa Firenze se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).Cornișă Filip
5.0
Cornișă Filip3143034922