-10%

Cornișă Filip

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
3143034922
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Cornișă Filip

Galeria de perdele Cornișă Filip

Cornișă Filip este o galerie de perdele deosebită, realizată din lemn masiv de tei, care adaugă un stil rustic și o caldă textură în orice încăpere. Această galerie de lemn este concepută pentru a susține atât perdelele, cât și draperiile, oferind astfel o soluție versatilă pentru decorarea ferestrelor.

Galeria este echipată cu două șine de aluminiu rezistente, care asigură o prindere solidă și sigură pentru perdea și draperie. Aceasta poate fi montată atât pe perete, cât și pe tavan, în funcție de preferințele și necesitățile fiecărui spațiu. Un aspect distinctiv al Cornișei Filip este masca sa de 15 cm, care pune în evidență textura și căldura lemnului. Această mască conferă un aspect plin de personalitate și eleganță galeriei, adăugând un element deosebit în decorul interior. Lateralurile Cornișei Filip pot fi realizate la dimensiuni personalizate, astfel încât perdeaua și draperia să poată acoperi și să îmbrace în mod armonios caloriferul din încăpere. Aceasta oferă nu doar o funcționalitate practică, ci și o estetică îmbunătățită, eliminând astfel aspectul dezordonat și neplăcut al acestei zone. Pentru o funcționare ușoară și eficientă, galeria este dotată cu cârlige din plastic de înaltă calitate, care facilitează atașarea și desprinderea perdelelor și draperiilor.

În concluzie, Cornișa Filip este o galerie de perdele din lemn masiv de tei, cu două sine de aluminiu, destinată prinderii perdelelor și draperiilor. Aceasta poate fi montată pe perete sau pe tavan, în stil rustic, iar masca de 15 cm și lateralurile personalizabile completează aspectul și funcționalitatea acesteia.

Cornișa Filip conține următoarele accesorii:

  • cârlige din plastic din 10 în 10 cm, șuruburi
  • agățător pentru prindere pe perete

Instrucțiuni de măsurare Cornișă Filip

Pentru alegerea lățimii perdelei Cornișă Filip trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Cornișă Filip

Lățimea galeriei Cornișă Filip se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Cornișă Filip


Cornișă Conic
5.0
Cornișă Conic31371