Acasa » Galerii perdele lemn » Cornișe din lemn masiv » Cornișă Filip Classic

Cornișă Filip Classic

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
31371
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Cornișă Filip Classic

Galeria de perdele Cornișă Filip Classic

Cornișă Filip Classic este o elegantă și rafinată galerie de lemn pentru perdele, perfectă pentru a adăuga un aspect clasic și sofisticat în orice încăpere. Această galerie se montează cu ușurință pe perete sau tavan, oferind flexibilitate în privința amplasării. Principala caracteristică a acestei galerii este faptul că dispune de două șine de aluminiu, special concepute pentru a susține atât perdelele, cât și draperiile. Aceasta îți oferă posibilitatea de a varia aspectul și funcționalitatea încăperii tale, prin combinarea celor două tipuri de materiale textile. Galeria este realizată din lemn masiv de tei, ceea ce îi conferă o notă caldă și textură naturală.

Pentru a evidenția și mai mult frumusețea lemnului, aceasta dispune de o mască cu o lățime de 12 cm. Această mască nu numai că adaugă un aspect estetic plăcut, dar contribuie și la îmbunătățirea percepției texturii și căldurii lemnului. O altă caracteristică utilă a acestei galerii este posibilitatea de a personaliza dimensiunile lateralelor. Astfel, ai posibilitatea de a solicita o lungime potrivită pentru a acoperi și proteja caloriferul, încăpând perdeaua și draperia într-un mod armonios. În ceea ce privește accesorizarea, Cornișa Filip Classic vine însoțită de cârlige din plastic rezistent, care permit prinderea facilă a perdelelor și draperiilor. Aceste cârlige sunt concepute pentru a asigura o funcționare lină și durabilitate în utilizare.

În concluzie, galeria de lemn Cornișă Filip Classic este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un aer clasic și rafinat în încăperile lor. Cu două șine de aluminiu, posibilitatea de prindere pe perete sau tavan și o gamă variată de dimensiuni disponibile, această galerie îți oferă flexibilitate și estetică în același timp. Fiind fabricată din lemn masiv de tei și având o mască cu o lățime de 12 cm, aceasta adaugă textură și căldură spațiului, completându-l într-un mod plăcut și elegant.

Cornișa Filip Classic conține următoarele accesorii:

  • cârlige din plastic din 10 în 10 cm, șuruburi
  • agățător pentru prindere pe perete
Instrucțiuni de măsurare Cornișă Filip Classic

Pentru alegerea lățimii perdelei Cornișă Filip Classic trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Cornișă Filip Classic

Lățimea galeriei Cornișă Filip Classic se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Cornișă Filip Classic


Cornișă Filip
5.0
Cornișă Filip3143034922