Cornișă Conic

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
31371
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Cornișă Conic

Galeria de perdele Cornișa Conic

Cornișă Conic este o elegantă galerie de lemn pentru perdele, ce aduce un aer rafinat și contemporan oricărui spațiu. Cu două șine de aluminiu pentru perdele și draperii, această galerie se montează cu ușurință atât pe perete, cât și pe tavan, oferind o versatilitate maximă în amenajarea ferestrelor.

Ornamentul conic reprezintă un element distinctiv al acestei galerii, aducând un farmec aparte și transformând o simplă perdea într-o piesă centrală a decorului. Linii moderne și simple conturează această galerie, conferindu-i un aspect minimalist și în același timp sofisticat. Masca de 12 cm a acestei galerii are un rol dublu: pe de o parte, accentuează textura și căldura lemnului masiv de tei, oferind o notă naturală și plăcută în interiorul camerei, iar pe de altă parte, ascunde cu eleganță cârligele din plastic utilizate pentru prinderea perdelelor și draperiilor. Lateralele galeriei pot fi cerute la dimensiuni personalizate, astfel încât perdeaua și draperia să acopere cu precizie și armonie și elemente precum caloriferul.

Astfel, această galerie se adaptează cu ușurință la orice nevoie sau preferință a utilizatorului. Cornișa Conic este o galerie de perdele de înaltă calitate, realizată din lemn masiv de tei și dotată cu șine de aluminiu pentru o funcționalitate și durabilitate sporite. Cu un design modern și elegant, această galerie aduce o notă de rafinament și stil oricărui interior, devenind un element esențial pentru un decor perfect echilibrat.

Cornișa Conic, din lemn de tei se montează la alegere pe tavan sau pe perete.

Cornișa Conic conține următoarele accesorii:

  • cârlige din plastic din 10 în 10 cm, șuruburi
  • agățător pentru prindere pe perete
Instrucțiuni de măsurare Cornișă Conic

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Cornișă Conic și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Cornișă Conic

Lățimea galeriei Cornișă Conic se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Cornișă Conic


Cornișa Athena
5.0
Cornișa Athena34844