Cornișa Athena

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
34844
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Cornișa Athena

Galeria de perdele Cornișa Athena

Galeria Cornișă Athena este un element de decor esențial pentru orice încăpere ce caută să îmbine eleganța cu rusticul. Creată din lemn masiv de tei, această galerie de perdea aduce cu sine o atmosferă caldă și un aspect natural. Dimensiunea măștii de 12,5 cm permite textura și căldura lemnului să fie în prim-plan, aducând un plus de personalitate oricărui spațiu. Cu un design versatil, Cornișa Athena se poate monta atât pe perete, cât și pe tavan.

Fiecare galerie este echipată cu două șine de aluminiu, unul pentru perdea și altul pentru draperie. Aceste șine de aluminiu sunt rezistente, oferind durabilitate și funcționalitate galeriei. În plus, sistemul de prindere pe perete sau tavan este simplu și eficient, oferind un plus de siguranță. Pentru un plus de confort, această galerie de perdea include și cârlige din plastic care facilitează montarea perdelei sau a draperiei. Lateralele pot fi personalizate la dimensiuni, astfel încât perdeaua sau draperia să poată acoperi caloriferul, pentru un aspect estetic și funcțional.

În concluzie, Galeria Cornișă Athena este o soluție elegantă și practică pentru orice încăpere. Fie că este montată pe perete sau pe tavan, această galerie de lemn cu șina de perdele din aluminiu va aduce un plus de stil și calitate. Optați pentru lemn masiv de tei și descoperiți cum acesta poate transforma orice spațiu într-unul cald și primitor.

Instrucțiuni de măsurare Cornișa Athena

Pentru alegerea lățimii perdelei Cornișa Athena trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Cornișa Athena

Lățimea galeriei Cornișa Athena se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).Cornișa Firenze
5.0
Cornișa Firenze3113436628