Acasa » Galerii perdele lemn » Șină din lemn pentru perete » Șină De Perete Domino Simplu

Șină de perete Domino Simplu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
10520
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Șină de perete Domino Simplu

Galeria de perdea "Domino" este o alegere excelentă pentru cei ce doresc un design simplu, dar modern, pentru decorarea ferestrelor. Această galerie de perete a fost concepută cu atenție la fiecare detaliu, înfățisând un echilibru perfect între funcționalitate și stil. Central la această galerie de perdea este șina de aluminiu, care este ingenios incorporată în lemn.

Aceasta nu numai că adaugă o notă de rezistență și durabilitate, dar și conferă un aspect estetic rafinat, făcând-o să se distingă de alte galerii obișnuite de perdea. Galeria Domino dispune de bare ovale din lemn masiv de tei, adăugând o notă de calitate și rafinament.

Lemnul de tei este apreciat pentru durabilitatea și frumusețea sa naturală, care se combină perfect cu sină de aluminiu pentru a crea un element decorativ remarcabil pentru orice perete. Această galerie este ideală pentru orice tip de perdea, grație cârligelor din plastic fine care sunt incluse. Acestea sunt ușor de folosit și se integrează discret în designul general, asigurând că perdeaua alunecă lin pe șina de perdele. Un alt avantaj al galeriei de perdea Domino este metoda sa de prindere simplă pe perete. Nu necesită montaj complicat sau ceea ce o face potrivită atât pentru uz casnic, cât și pentru spațiile comerciale. În concluzie, galeria de perdea Domino, cu șina sa de aluminiu incorporată în lemn, barele ovale din lemn de tei și cârligele din plastic, este o alegere de neegalat pentru cei ce doresc să adauge un strop de stil modern în casa lor. Această galerie de perete este nu doar un accesoriu practic, ci și un element decorativ care adaugă valoare oricărui perete pe care este montată.

Instrucțiuni de măsurare Șină de perete Domino Simplu

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Șină de perete Domino Simplu și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Șină de perete Domino Simplu

Lățimea galeriei Șină de perete Domino Simplu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).Șină de perete Roma
5.0
Șină de perete Roma1581017567