Șină de perete Dalia

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
12089
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Șină de perete Dalia

Apreciem rafinamentul simplu și autentic al acestei galerii de perdea, denumită Dalia, construită cu măiestrie din lemn masiv de tei. Designul este minimalistic, modern și este o adăugare perfectă pentru orice casă care își dorește să aducă o notă de caldură și textura naturală a lemnului.

Galeria de lemn are o lățime de 5 cm, care permite admirarea detaliilor fine ale lemnului și îmbogățirea vizuală a camerei. Astfel, fiecare porțiune de galerie de perdea devine o declarație de stil în sine, subliniind frumusețea lemnului natural. Un detaliu care merită menționat este prinderea galeriei pe perete. Acest sistem simplu, dar eficient, permite instalarea ușoară a galeriei și oferă stabilitate și durabilitate. De asemenea, face ca instalarea perdelei să fie un proces fără probleme. Galeria este echipată cu cârlige din plastic, care se potrivesc perfect pe șina de aluminiu.

Acest design inteligent oferă o funcționalitate superioară, permițând ușurința în mișcare și reglare a perdelei. Într-o combinație ingenioasă de materiale, șina de aluminiu se îmbină perfect cu lemnul masiv de tei. Șina de aluminiu aduce un plus de rezistență și durabilitate, garantând că galeria de perdea va funcționa fără probleme ani de zile. În concluzie, această galerie de lemn pentru perdele, cu prindere pe perete și stil modern, este un exemplu superb de calitate și design.

Șina de perete din lemn pentru perdea "Șină de perete Dalia" este ambalată în folie termocontractibilă şi conţine următoarele piese:
- șină de perete din lemn masiv, măsura max. 400 cm
- șina de perete din lemn masiv conține 2/3/4 console plus tălpile aferente în funcție de mărime
- șina de perete din lemn masiv conține 2/4 bușoane capete laterale, măsura bușoanelor este de 2 cm fiecare
- șina de perete din lemn masiv conține cârlige PVC din 10 în 10 cm
La optarea măsurii dorite recomandăm luarea în calcul măsura bușoanelor laterale.

Instrucțiuni de măsurare Șină de perete Dalia

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Șină de perete Dalia și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Șină de perete Dalia

Lățimea galeriei Șină de perete Dalia se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Șină de perete Dalia