Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele din lemn Ø 28mm » Galerii Din Lemn Pentru Perdele: Kubico Simple Ø 28 Mm

Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Simple Ø 28 mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • WengeWenge
6210
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Simple Ø 28 mm

Galeria de lemn pentru perdele Kubico Simple este o soluție elegantă și practică pentru a susține și a afișa cu stil perdelele tale. Această galerie este concepută cu prindere pe perete, oferindu-ți stabilitate și rezistență pe termen lung. Consola dreptunghiulară, realizată din lemn masiv de tei, este componenta principală a acestei galerii. Aceasta este proiectată pentru a se potrivi armonios cu orice decor, aducând un aer cald și natural în încăpere.

Lemnul de tei utilizat în construcția consolei este recunoscut pentru durabilitatea și frumusețea sa. Pentru a asigura o fixare solidă pe perete, galeria Kubico Simple este echipată cu cârlige din plastic rezistent. Aceste cârlige se conectează cu ușurință la consola de lemn și oferă suport sigur pentru galeria de perdea. Inelele din lemn de fag sunt un element decorativ și funcțional al acestei galerii. Realizate din lemn durabil și rezistent, aceste inele permit perdelei să se desfășoare lin și ușor pe galerie, oferind în același timp o notă rustică și elegantă. Folosind galeria Kubico Simple, vei beneficia de multiple opțiuni de amenajare și stilizare a perdelelor tale. Capetele pătrate ale galeriei permit un design versatil, astfel încât să poți ajusta și personaliza galeria în funcție de preferințele tale și de stilul camerei. Indiferent dacă dorești să adaugi un accent deosebit în living, dormitor sau orice altă încăpere, galeria de perdea Kubico Simple este alegerea perfectă. Combinația dintre lemnul masiv de tei, inelele din lemn de fag și cârligele din plastic rezistent garantează un produs de calitate, durabil și estetic plăcut.

Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Simple Ø 28 mm este ambalat în folie termocontractibilă şi conţin următoarele piese:
- galeria pentru perdea contine o bară din lemn masiv Ø 28 mm
- galeria pentru perdea contine 2 console lemn (peste 250 cm, 3 buc.)
- galeria pentru perdea contine 2 ornamente
- galeria pentru perdea contine inele din lemn (din 12-12 cm)
- galeria pentru perdea contine cârlige PVC pentru perdea

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Simple Ø 28 mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Simple Ø 28 mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Simple Ø 28 mm

Lățimea galeriei Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Simple Ø 28 mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Simple Ø 28 mmGalerii din lemn pentru perdele: Kubico Simple Ø 28 mmGalerii din lemn pentru perdele: Kubico Simple Ø 28 mm