Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele din lemn Ø 28mm » Galerii Din Lemn Pentru Perdele: Kubico Double Ø 28 Mm

Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Double Ø 28 mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
9802
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Double Ø 28 mm

Galeria de perdea Kubico Double este o alegere perfectă pentru cei care doresc să aducă o notă elegantă și practică în încăperile lor. Această galerie de lemn pentru perdele și draperii este proiectată pentru a fi fixată pe perete, oferind un suport stabil și durabil. Cu o consolă dreptunghiulară, Kubico Double asigură o prindere sigură și ușoară pe perete. Această caracteristică face instalarea și ajustarea galeriei de perdea o sarcină simplă și rapidă.

Capetele pătrate ale galeriei de perdea sunt concepute astfel încât să poată fi utilizate de mai multe ori, permițându-vă să ajustați și să înlocuiți perdeaua sau draperia în funcție de preferințele și nevoile dvs. de design interior. Această versatilitate oferă o mare flexibilitate și vă permite să vă reinventați decorul în mod regulat. Kubico Double utilizează materiale de înaltă calitate pentru a garanta o funcționalitate și durabilitate remarcabile. Carligele din plastic rezistent asigură o prindere fermă a perdelei sau draperiei, în timp ce inelele din lemn de fag adaugă o notă naturală și estetică. Lemnul masiv de tei folosit în construcția galeriei este un material durabil și durabil, care rezistă în timp și menține aspectul său elegant. Indiferent dacă doriți să completați un design minimalist sau să adăugați o notă clasică într-o încăpere, galeria de perdea Kubico Double este alegerea ideală. Cu un design practic și materiale de calitate superioară, această galerie vă va îndeplini toate cerințele estetice și funcționale, aducând un plus de eleganță și stil oricărui interior.

Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Double Ø 28 mm este ambalat în folie termocontractibilă şi conţin următoarele piese:
- galeria pentru perdea conține 2 bară din lemn masiv Ø 28 mm (peste 250 cm, 4 buc.)
- galeria pentru perdea conține 2 console lemn (peste 250 cm, 3 buc.)
-galeria pentru perdea conține 4 ornamente
- galeria pentru perdea conține inele din lemn (din 12-12 cm)
- galeria pentru perdea conține cârlige PVC pentru perdea

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Double Ø 28 mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Double Ø 28 mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Double Ø 28 mm

Lățimea galeriei Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Double Ø 28 mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Double Ø 28 mmGalerii din lemn pentru perdele: Kubico Double Ø 28 mmGalerii din lemn pentru perdele: Kubico Double Ø 28 mm