Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele din lemn Ø 28mm » Galerii Din Lemn: Izmir Simple Ø 28mm

Galerii din lemn: Izmir Simple Ø 28mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
6210
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerii din lemn: Izmir Simple Ø 28mm

Izmir Simple este o elegantă galerie de perdele cu o estetică simplă și rafinată, ideală pentru a completa designul interior al oricărui spațiu. Această galerie de perdele este proiectată să fie montată pe perete, oferind o soluție practică și ușor de instalat.

Galeria beneficiază de o consolă clasică și practică, care permite prinderea sa sigură pe perete. Această consolă adaugă un element de eleganță și stabilitate galeriei, asigurându-se că aceasta rămâne fixată în poziție pe durata utilizării. Capetele rotunjite ale galeriei sunt atât funcționale, cât și estetice. Acestea permit o manevrare ușoară și confortabilă a perdelelor, facilitând tragerea și închiderea acestora fără a provoca vreo deteriorare. De asemenea, capetele rotunjite adaugă un aspect plăcut și armonios întregii galerii. Galeria Izmir Simple este realizată din lemn masiv de tei, un material durabil și rezistent, cunoscut pentru frumusețea și calitatea sa. Acest lemn masiv oferă o durabilitate deosebită galeriei, asigurându-se că aceasta rezistă în timp și rămâne un element deosebit în decorul camerei tale. De asemenea, galeria include cârlige din plastic și inele din lemn de fag, care completează designul său. Aceste accesorii permit fixarea și glisarea ușoară a perdelelor, asigurându-se că acestea rămân bine așezate pe galerie și se mișcă lin și fără efort.

În concluzie, galeria de perdele Izmir Simple este alegerea perfectă pentru cei care caută o soluție elegantă și funcțională pentru a-și înfrumuseța ferestrele. Cu o consolă clasică și practică, capete rotunjite și realizată din lemn masiv de tei, această galerie adaugă un aer sofisticat și atemporal oricărui decor interior. Cu cârlige din plastic și inele din lemn de fag, vei putea utiliza galeria cu ușurință și vei obține un aspect finisat și rafinat pentru perdelele tale.

Galerii din lemn: Izmir Simple Ø 28mm este ambalat în folie termocontractibilă şi conţin următoarele piese:
- galeria pentru perdea conţine o bară din lemn Ø 28 mm
- galeria pentru perdea conţine 2 console lemn (peste 250 cm, 3 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 2 ornamente
- galeria pentru perdea conţine inele din lemn (din 12-12 cm)
- galeria pentru perdea conţine cârlige PVC pentru perdea

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn: Izmir Simple Ø 28mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerii din lemn: Izmir Simple Ø 28mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn: Izmir Simple Ø 28mm

Lățimea galeriei Galerii din lemn: Izmir Simple Ø 28mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerii din lemn: Izmir Simple Ø 28mm