Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele din lemn Ø 28mm » Galerii Din Lemn: Izmir Double Ø 28mm

Galerii din lemn: Izmir Double Ø 28mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
9802
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerii din lemn: Izmir Double Ø 28mm

Galeria de perdele și draperii Izmir Double este un accesoriu elegant și funcțional, perfect pentru a completa aspectul oricărui perete. Această galerie este realizată din lemn masiv de tei, conferindu-i rezistență și durabilitate. Cu un design clasic și practic, galeria de perdele Izmir Double vine echipată cu o consolă specială, care permite prinderea ușoară a galeriei pe perete. Capetele rotunjite ale galeriei sunt atât decorative, cât și funcționale, permitând utilizarea sa de mai multe ori și oferindu-i un aspect rafinat.

Galeria este prevăzută cu cârlige din plastic rezistent, care permit agățarea ușoară a perdelelor sau draperiilor tale preferate. De asemenea, este dotată cu inele din lemn de fag, care adaugă un element suplimentar de eleganță și permit mișcarea fluidă a materialului textil. Indiferent dacă vrei să adaugi un finisaj sofisticat în livingul tău, în dormitor sau în orice altă încăpere, galeria de perdele Izmir Double este alegerea perfectă. Prin combinarea lemnului masiv de tei cu designul clasic și detaliile funcționale, această galerie aduce o notă de rafinament și stil oricărui decor interior. Descoperă frumusețea și versatilitatea galeriei de perdele și draperii Izmir Double, și bucură-te de un design impecabil și de o experiență plăcută în decorarea spațiului tău.

Galerii din lemn: Izmir Double Ø 28mm este ambalat în folie termocontractibilă şi conţin următoarele piese:
- galeria pentru perdea conţine 2 bare  din lemn Ø 28 mm (peste 250 cm, 4 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 2 console din lemn (peste 250 cm, 3 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 4 ornamente
- galeria pentru perdea conţine inele din lemn (din 12-12 cm)
- galeria pentru perdea conţine cârlige PVC pentru perdea

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn: Izmir Double Ø 28mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerii din lemn: Izmir Double Ø 28mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn: Izmir Double Ø 28mm

Lățimea galeriei Galerii din lemn: Izmir Double Ø 28mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerii din lemn: Izmir Double Ø 28mm