Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele din lemn Ø 28mm » Galerii Din Lemn: Istanbul Simple Ø 28 Mm

Galerii din lemn: Istanbul Simple Ø 28 mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
5645
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerii din lemn: Istanbul Simple Ø 28 mm

Galeria de perdele Istanbul Simple este o alegere excelentă pentru a adăuga un accent elegant și funcțional în orice încăpere. Realizată din lemn masiv de tei, această galerie de perete oferă o durabilitate și o rezistență remarcabile.

Prinderea pe perete se realizează prin intermediul unei console clasice și practice, care se potrivește perfect cu orice stil de decor. Această consolă asigură o fixare sigură și stabilă a galeriei pe perete, astfel încât perdeaua să rămână în locul dorit fără a se mișca sau a se dezechilibra. Galeria de perdele Istanbul Simple este echipată cu capete circulare, care nu numai că adaugă un element estetic plăcut, dar permit și utilizarea repetată a galeriei. Aceasta înseamnă că poți schimba perdelele de mai multe ori fără a fi nevoie să cumperi o galerie nouă în fiecare dată. Accesoriile incluse în această galerie sunt de o calitate superioară. Cârligele din plastic rezistent asigură o prindere sigură a perdelei, în timp ce inelele din lemn de fag conferă un aspect natural și atrăgător. Indiferent de dimensiunea sau stilul perdelelor tale, galeria Istanbul Simple este alegerea ideală. Adaugă o notă de rafinament și eleganță în orice cameră, în timp ce oferă și o soluție practică și durabilă pentru prinderea perdelelor. Cu galeria de perdele Istanbul Simple, vei putea crea un spațiu confortabil și estetic plăcut, în care perdelele tale vor străluci și vor adăuga un farmec aparte încăperii tale.

Galerii din lemn: Istanbul Simple Ø 28 mm este ambalat în folie termocontractibilă şi conţin următoarele piese:
- galeria pentru perdea conţine o bară  din lemn Ø 28 mm
- galeria pentru perdea conţine 2 console lemn (peste 250 cm, 3 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 2 ornamente
- galeria pentru perdea conţine inele din lemn (din 12-12 cm)
- galeria pentru perdea conţine cârlige PVC pentru perdea

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn: Istanbul Simple Ø 28 mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerii din lemn: Istanbul Simple Ø 28 mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn: Istanbul Simple Ø 28 mm

Lățimea galeriei Galerii din lemn: Istanbul Simple Ø 28 mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerii din lemn: Istanbul Simple Ø 28 mm