Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele din lemn Ø 28mm » Galerii Din Lemn: Istanbul Double Ø 28mm

Galerii din lemn: Istanbul Double Ø 28mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
9802
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerii din lemn: Istanbul Double Ø 28mm

Istanbul Double este o elegantă galerie de perdele și draperii, confecționată din lemn masiv de tei, ce aduce un aspect clasic și practic în orice încăpere. Cu prindere pe perete, această galerie este dotată cu o consolă de încredere, care permite montarea sa ușoară și sigură pe perete.

Galeria Istanbul Double dispune de capete circulare, oferindu-ți flexibilitate și posibilitatea de a utiliza această galerie în mai multe rânduri, creând diverse stiluri pentru perdele și draperii. Aceste capete sunt realizate din lemn de fag, conferindu-le rezistență și durabilitate în timp. Cârligele din plastic asigură o prindere sigură a perdelelor și draperiilor pe galerie, evitând astfel alunecarea sau căderea acestora. Inelele din lemn de fag adaugă un detaliu estetic și funcțional galeriei, permițând perdelelor să alunece ușor pe galerie atunci când sunt trase sau închise. Materialele de înaltă calitate utilizate în construcția acestei galerii, precum lemnul masiv de tei, conferă o rezistență sporită și o estetică elegantă. Astfel, galeria Istanbul Double este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă de rafinament și funcționalitate în amenajarea ferestrelor cu perdele și draperii. Indiferent de stilul sau de designul interior al încăperii, galeria Istanbul Double se integrează perfect și completează armonios atmosfera creată. Cu ajutorul acestei galerii de perdea, vei putea pune în valoare frumusețea perdelelor și draperiilor tale, oferindu-le suportul ideal și un aspect elegant în orice moment.

Galerii din lemn: Istanbul Double Ø 28mm este ambalat în folie termocontractibilă şi conţin următoarele piese:
- galeria pentru perdea conţine 2 bare din lemn Ø 26 mm (peste 250 cm, 4 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 2 console din lemn (peste 250 cm, 3 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 4 ornamente
- galeria pentru perdea conţine inele din lemn (din 12-12 cm)
- galeria pentru perdea conţine cârlige PVC pentru perdea

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn: Istanbul Double Ø 28mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerii din lemn: Istanbul Double Ø 28mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn: Istanbul Double Ø 28mm

Lățimea galeriei Galerii din lemn: Istanbul Double Ø 28mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerii din lemn: Istanbul Double Ø 28mm