Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele din lemn Ø 28mm » Galerii Din Lemn: Ankara Simple Ø 28mm

Galerii din lemn: Ankara Simple Ø 28mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
6210
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerii din lemn: Ankara Simple Ø 28mm

Galeria de lemn pentru perdele Ankara Simple este o piesă de mobilier elegantă și practică, concepută pentru a oferi suport și a îmbunătăți aspectul perdelelor tale. Această galerie are un design simplu și rafinat, care se potrivește perfect în diverse stiluri de decor.

Galeria de perdea Ankara Simple se fixează cu ușurință pe perete utilizând o consolă clasică și practică. Aceasta oferă stabilitate și rezistență, asigurând că galeria rămâne în poziție chiar și atunci când perdelele sunt trase în lateral. Capetele elegante ale galeriei sunt concepute pentru a fi utilizate pe termen lung. Acestea sunt realizate din lemn masiv de tei, oferind un aspect natural și o durabilitate sporită. Folosirea lemnului de fag pentru inelele și cârligele din plastic adaugă o notă de calitate și rezistență suplimentară. Galeria de perdea Ankara Simple este fabricată cu atenție la detalii și utilizând materiale de înaltă calitate. Lemnul masiv de tei conferă o stabilitate și o rezistență superioară, permițând galeriei să suporte greutatea perdelelor în mod eficient. Indiferent dacă dorești să adaugi un aspect elegant și rafinat în livingul tău, dormitorul sau chiar în birou, galeria de perdea Ankara Simple este alegerea perfectă. Aceasta se integrează perfect în decorul existent și adaugă un plus de stil și eleganță.

În concluzie, galeria de lemn pentru perdele Ankara Simple este o piesă de mobilier practică, cu o consolă clasică și elegante capete. Fabricată din lemn masiv de tei și dotată cu inele și carlige din plastic, această galerie oferă suport și stabilitate perdelelor tale, aducând un aspect rafinat și elegant în orice încăpere.

Galerii din lemn: Ankara Simple Ø 28mm este ambalat în folie termocontractibilă şi conţin următoarele piese:
- galeria pentru perdea conţine o bară  din lemn Ø 28 mm
- galeria pentru perdea conţine 2 console lemn (peste 250 cm, 3 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 2 ornamente
- galeria pentru perdea conţine inele din lemn (din 12-12 cm)
- galeria pentru perdea conţine cârlige PVC pentru perdea

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn: Ankara Simple Ø 28mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerii din lemn: Ankara Simple Ø 28mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn: Ankara Simple Ø 28mm

Lățimea galeriei Galerii din lemn: Ankara Simple Ø 28mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerii din lemn: Ankara Simple Ø 28mm