Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele din lemn Ø 28mm » Galerii Din Lemn: Ankara Double Ø 28mm

Galerii din lemn: Ankara Double Ø 28mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
9802
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerii din lemn: Ankara Double Ø 28mm

Galeria de perdea Ankara Double este un produs de înaltă calitate, conceput pentru a adăuga un aspect elegant și practic în orice încăpere. Această galerie de lemn pentru perdele și draperii este proiectată să fie montată pe perete, oferind stabilitate și rezistență pe termen lung. Cu o consolă clasică și practică, Ankara Double este ușor de instalat și asigură o fixare sigură pe perete. Consola este fabricată din lemn masiv de tei, conferindu-i un aspect estetic deosebit și o durabilitate remarcabilă.

Galeria în sine este realizată din lemn masiv de tei, un material prețios și durabil, care adaugă un aspect cald și natural în orice încăpere. Această alegere a lemnului asigură rezistență și durabilitate, permițându-vă să vă bucurați de galeria Ankara Double pentru mulți ani. Capetele galeriei sunt elegante și rafinate, contribuind la aspectul general al acesteia. Aceste capete pot fi folosite în diverse combinații și aranjamente, oferindu-vă posibilitatea de a crea un design personalizat și atrăgător pentru perdelele și draperiile dumneavoastră. Galeria Ankara Double este echipată cu cârlige din plastic rezistent, care permit atașarea ușoară și sigură a perdelelor sau draperiilor. În plus, inelele din lemn de fag, utilizate pe galerie, facilitează mișcarea lină a perdelelor sau draperiilor, oferindu-vă posibilitatea de a regla în mod facil și precis nivelul de lumină și intimitate dorit în cameră.

Galerii din lemn: Ankara Double Ø 28mm este ambalat în folie termocontractibilă şi conţin următoarele piese:
- galeria pentru perdea conţine 2 bare  din lemn Ø 28 mm (peste 250 cm, 4 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 2 console din lemn (peste 250 cm, 3 buc.)
- galeria pentru perdea conţine 4 ornamente
- galeria pentru perdea conţine inele din lemn (din 12-12 cm)
- galeria pentru perdea conţine cârlige PVC pentru perdea

Instrucțiuni de măsurare Galerii din lemn: Ankara Double Ø 28mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerii din lemn: Ankara Double Ø 28mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerii din  lemn: Ankara Double Ø 28mm

Lățimea galeriei Galerii din lemn: Ankara Double Ø 28mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerii din  lemn: Ankara Double Ø 28mm