Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele lemn 35mm » Galerie Perdea Din Lemn: Stella Double Ø 35mm

Galerie perdea din lemn: Stella Double Ø 35mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
21891
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerie perdea din lemn: Stella Double Ø 35mm

Galeria de perdele din lemn Stella Double 35mm este o alegere funcțională pentru orice casă. Această galerie are inclus și inele din lemn de fag.

Acest produs este perfect pentru cei care caută un mod sofisticat de a accentua draperiile și perdelele. Galeria de perdea, un element central al designului, este realizată din lemn masiv de tei, cunoscut pentru durabilitatea și estetica sa superioară. Cu un diametru de 35mm, aceasta oferă suport solid și durabil, fie că aveți perdele simple sau duble. Un alt punct de atracție al produsului este capătul care apare pe fotografie. Acesta este realizat cu o atenție deosebită la detalii, adăugând un plus de stil și eleganță galeriei de perdea. Produsul include, de asemenea, cârlige din plastic, care asigură o suspendare ușoară și sigură a perdelelor sau draperiilor. Acestea sunt ușor de folosit și pot susține cu ușurință greutatea perdelelor sau draperiilor, fie ele simple sau duble. În concluzie, Galeria de perdea din lemn Stella Double 35mm este o alegere excelentă pentru oricine caută un mod elegant de a suspenda perdelele sau draperiile. Cu barele sale din lemn masiv de tei și cârligele din plastic, aceasta poate transforma orice perete într-un punct focal de design.

În pachetul galeriei Stella dublă este inclus:

  • cârlige pvc pentru perdea și draperie
  • două bare din lemn masiv Stella Double Ø 35mm (la lungimi de peste 250 cm, bara galeriei din lemn masiv se execută din 2 bucăți)
  • două console duble din lemn (la lungimi de peste 250 cm - 3 console)
  • patru capete pentru decorație din lemn

Lungimea selectată este cu tot cu capete.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Stella Double Ø 35mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerie perdea din lemn: Stella Double Ø 35mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Stella Double Ø 35mm

Lățimea galeriei Galerie perdea din lemn: Stella Double Ø 35mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerie perdea din lemn: Stella Double Ø 35mmGalerie perdea din lemn: Stella Double Ø 35mmGalerie perdea din lemn: Stella Double Ø 35mm