Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele lemn 35mm » Galerie Perdea Din Lemn: Saly Simple Ø 35mm

Galerie perdea din lemn: Saly Simple Ø 35mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
 • AlbAlb
 • NaturNatur
 • NucNuc
 • StejarStejar
 • Stejar auriuStejar auriu
 • WengeWenge
11109
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerie perdea din lemn: Saly Simple Ø 35mm

 

Galeria pentru perdele Saly Simple din lemn de tei, cu diametrul de 35 mm, este o piesă elegantă și funcțională pentru orice locuință. Sistemul său ingenios permite o instalare pe perete, simplu, adaptându-se ușor nevoilor dvs. Galeria de perdea este realizată din lemn masiv de tei, de calitate superioară, care aduce un plus de rafinament și calitate în orice cameră.

Lemnul de tei are o naturalețe distinctă. Un element cheie al acestei galerii este capătul său sculptat minuțios, care apare pe poza de prezentare. Acesta subliniază caracterul unic al produsului și reprezintă un detaliu de design care va atrage cu siguranță privirea. Un alt aspect esențial al galeriei Sally Simple este setul de inele din lemn de fag inclus. Acestea se integrează armonios cu barele din lemn de tei, completând astfel estetica produsului și asigurând o funcționalitate sporită.

Galeria pentru perdele vine la pachet cu cârlige din plastic rezistente, care permit o fixare eficientă și sigură a perdelelor sau draperiilor. Acest lucru face ca montarea sinei de perdele să fie un proces simplu și accesibil pentru oricine.

În pachetul galeriei din lemn masiv de tei este inclus:

 • cârlige pvc pentru perdea și draperie
 • o bară din lemn masiv Ø 35mm (la lungimi de peste 250 cm, bara galeriei din lemn masiv se execută din două bucăți)
 • două console lemn (la lungimi de peste 250 cm - 3 console)
 • două capete ornamentale din lemn
 • galeria pentru perdea conţine 1 bara din lemn masiv Ø 35 mm (peste 250 cm, 2 buc.)

Lungimea selectată este cu tot cu capete.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Saly Simple Ø 35mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerie perdea din lemn: Saly Simple Ø 35mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Saly Simple Ø 35mm

Lățimea galeriei Galerie perdea din lemn: Saly Simple Ø 35mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerie perdea din lemn: Saly Simple Ø 35mmGalerie perdea din lemn: Saly Simple Ø 35mm