Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele lemn 35mm » Galerie Perdea Din Lemn: Saly Double Ø 35mm

Galerie perdea din lemn: Saly Double Ø 35mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
19901
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerie perdea din lemn: Saly Double Ø 35mm

Descoperiți o nouă latură a designului interior cu galeria de fi 35 mm, denumit Saly Double, o alegere excepțională pentru oricine caută o combinație între funcționalitate și estetică.

Această galerie de perdea transformă orice perete într-un punct focal al încăperii.

Fie că doriți să instalați o perdea sau o draperie, această galerie va susține cu ușurință greutatea lor. Ba mai mult, datorită celor două opțiuni, puteți combina o perdea cu o draperie pe aceeași galerie, oferind o protecție sporită împotriva luminii și a intimității. Galeria de perdele, Saly Double se mândrește cu bare din lemn masiv de tei, un material robust și durabil, cu o culoare caldă și o textură fină. Lemnul de tei a fost ales în mod special pentru durabilitatea sa. Barele din lemn masiv de tei sunt o dovadă a calității și a măiestriei în producția acestui produs. În plus, galeria este echipată cu cârlige din plastic robuste, proiectate pentru a ține perdelele și draperiile în siguranță.

Aceste cârlige oferă o soluție practică și fiabilă pentru a preveni alunecarea perdelelor sau a draperiilor. Un alt detaliu care adaugă un plus de valoare este capătul galeriei, așa cum apare pe imagine. Capătul, din lemn de tei, este sculptat cu atenție, reflectând calitatea și atenția la detaliu. Acest detaliu nu numai că îmbogățește aspectul galeriei, ci oferă și o notă de stil și rafinament. Galeria de perdele vine cu inele din lemn de fag, asigurând o mișcare ușoară și fără zgomot al perdelelor și draperiilor. Aceste inele sunt durabile și rezistente.

În pachetul Galerie perdea din lemn: Saly Double Ø 35mm este inclus:

  • cârlige pvc pentru perdea și draperie
  • două bare din lemn masiv Saly Double Ø 35mm (la lungimi de peste 250 cm, bara galeriei din lemn masiv se execută din două bucăți)
  • două console duble din lemn (la lungimi de peste 250 cm - 3 console)
  • patru capete ornamentale din lemn de tei

Lungimea selectată este cu tot cu capete.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Saly Double Ø 35mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerie perdea din lemn: Saly Double Ø 35mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Saly Double Ø 35mm

Lățimea galeriei Galerie perdea din lemn: Saly Double Ø 35mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerie perdea din lemn: Saly Double Ø 35mmGalerie perdea din lemn: Saly Double Ø 35mm