Acasa » Galerii perdele lemn » Galerii perdele lemn 35mm » Galerie Perdea Din Lemn: Globo Double Ø 35mm

Galerie perdea din lemn: Globo Double Ø 35mm

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
21891
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Galerie perdea din lemn: Globo Double Ø 35mm

Această galerie de perdele reprezintă o alegere ideală pentru a adăuga un aer de rafinament încăperii dumneavoastră. Galeria Double de fi 35, este confecționată din lemn masiv de tei, oferindu-i un aspect elegant și robust.

Această galerie de perdele, fie că este utilizată într-un context dublu sau simplu, se potrivește cu ușurință în orice stil de decor. Unul dintre cele mai remarcabile detalii ale acestei galerii este capătul cu design globo, evident în poza produsului. Acest capăt sculptat minuțios accentuează caracterul sofisticat al perdelei sau draperiei și adaugă o notă de originalitate și stil la întregul ansamblu.

Setul include și cârlige din plastic durabil, care permit atârnarea ușoară și sigură a perdelei sau draperiei. Aceste carlige sunt ușor de folosit și de mutat pe galerie, oferind flexibilitate în reglarea înălțimii sau densității perdelei. Galeria este completată de inele din lemn de fag, care adaugă o notă de naturalețe și calitate ansamblului. Aceste inele glisează cu ușurință pe barele de perdele, permitând o manevrare facilă a perdelei sau draperiei. Această galerie de perdea, creată să reziste în timp, este un accesoriu de neînlocuit pentru orice perdea sau draperie, designul atent și accesoriile de calitate fac din această galerie o alegere de top pentru orice casă.

În pachetul galeriei Globo dublă este inclus:

  • cârlige pvc pentru perdea și draperie
  • două bare din lemn masiv Globo Double Ø 35mm (la lungimi de peste 250 cm, bara galeriei din lemn masiv se execută din 2 bucăți)
  • două console duble din lemn masiv de tei (la lungimi de peste 250 cm - 3 console)
  • patru capete ornamentale din lemn de tei

Lungimea selectată este cu tot cu capete.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Globo Double Ø 35mm

Pentru alegerea lățimii perdelei Galerie perdea din lemn: Globo Double Ø 35mm trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Galerie perdea din lemn: Globo Double Ø 35mm

Lățimea galeriei Galerie perdea din lemn: Globo Double Ø 35mm se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Galerie perdea din lemn: Globo Double Ø 35mm