Decor Pătrat Simplu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
8495
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Decor Pătrat Simplu

Decor Pătrat Simplu este o elegantă și practică galerie de lemn pentru perdele, concepută pentru a adăuga un aspect rafinat și funcțional în orice încăpere. Această galerie este proiectată pentru a fi montată pe perete și beneficiază de o consolă modernă și practică, care asigură o fixare sigură și facilă pe perete.

Galeria este fabricată din lemn masiv de tei, conferindu-i rezistență și durabilitate pe termen lung. Capetele pătrate ale galeriei îi oferă un aspect minimalist și versatil, permițându-vă să le utilizați în mai multe încăperi și decoruri diferite. Cu ajutorul cârligelor din plastic, galeria de perdea se prinde ferm de perete, asigurând astfel o susținere solidă și stabilă. Inelele din lemn de fag, de o calitate superioară, permit perdelei să se deplaseze ușor și fluent pe galerie, facilitând deschiderea și închiderea acesteia. Indiferent dacă doriți să adăugați un accent subtil sau să evidențiați frumusețea perdelelor dvs., galeria Decor Pătrat Simplu este alegerea perfectă.

Cu designul său simplu și elegant, aceasta se integrează armonios în diferite stiluri de decor, aducând un plus de eleganță și personalitate încăperii dvs. Bucurați-vă de funcționalitatea și aspectul atrăgător al acestei galerii de perdea, ce combină în mod armonios elementele de lemn masiv de tei, inelele din lemn de fag și carligele din plastic pentru a crea un produs de calitate superioară. Transformați-vă încăperea într-un spațiu plin de farmec și rafinament cu ajutorul galeriei Decor Pătrat Simplu.

Instrucțiuni de măsurare Decor Pătrat Simplu

Pentru alegerea lățimii perdelei Decor Pătrat Simplu trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Decor Pătrat Simplu

Lățimea galeriei Decor Pătrat Simplu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Decor Pătrat SimpluDecor Pătrat SimpluDecor Pătrat Simplu