Decor Patrat Double

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
15747
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Decor Patrat Double

Decor Pătrat Double este o elegantă galerie de lemn pentru perdele si draperii, conceputa cu atenție la detalii pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea oricărui spațiu.

Această galerie se montează cu ușurintă pe perete, datorită consolei sale moderne și practice, care oferă o fixare sigură si stabilă. Galeria este dotată cu capete pătrate, conferindu-i un design versatil si atrăgător. Aceste capete pătrate sunt perfecte pentru a accentua aspectul minimalist și contemporan al camerei tale, permițându-ți să te bucuri de o galerie de perdea cu un aspect fresh si modern. Confecționată din lemn masiv de tei de cea mai bună calitate, galeria este rezistentă și durabilă, asigurându-ți o investiție pe termen lung.

Materialul folosit conferă galeriei un aspect natural și cald, aducând un plus de eleganță și rafinament oricărui spațiu. Pentru a facilita atașarea perdelelor și draperiilor, galeria este echipată cu cârlige din plastic, asigurând astfel o prindere sigură și ușoară. De asemenea, inelele din lemn de fag adăugate pe galerie permit o mișcare ușoară și fluidă a perdelelor sau draperiilor. Decor Pătrat Double este soluția ideală pentru cei care doresc să adauge un element decorativ deosebit în încăperea lor. Indiferent dacă dorești să adaugi un accent de eleganță sau să creezi o atmosferă caldă și primitoare, această galerie de perdea este alegerea perfectă pentru tine.

Combină funcționalitatea cu estetica modernă și adaugă o notă de rafinament spațiului tău cu Decor Pătrat Double.

Instrucțiuni de măsurare Decor Patrat Double

Pentru alegerea lățimii perdelei Decor Patrat Double trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Decor Patrat Double

Lățimea galeriei Decor Patrat Double se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Decor Patrat DoubleDecor Patrat Double