Decor Glob Simplu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
8495
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Decor Glob Simplu

Decor Glob Simplu este o galerie de perdea elegantă și funcțională, concepută pentru a aduce un aspect rafinat și modern în orice încăpere. Această galerie de lemn pentru perdele este proiectată special pentru prinderea pe perete și vine echipată cu o consolă modernă și practică, care asigură o fixare sigură și ușoară.

Galeria de perdea Decor Glob Simplu este realizată din lemn masiv de tei, conferindu-i rezistență și durabilitate. Capetele rotunde ale galeriei permit o manipulare ușoară și oferă un aspect estetic plăcut în orice cameră. Pentru a asigura un aspect complet și armonios, galeria este echipată cu inele din lemn de fag, care permit o desfășurare lină și elegantă a perdelei. Aceste inele din lemn adaugă un element natural și autentic galeriei, oferind în același timp funcționalitate și rezistență. De asemenea, galeria de perdea Decor Glob Simplu vine însoțită de cârlige din plastic, care asigură o fixare fermă a perdelei și îi permit acesteia să se miște ușor și lin pe galerie. Indiferent de stilul său designul camerei tale, galeria de perdea Decor Glob Simplu se va integra perfect, adăugând un plus de eleganță și rafinament.

Instrucțiuni de măsurare Decor Glob Simplu

Pentru alegerea lățimii perdelei Decor Glob Simplu trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Decor Glob Simplu

Lățimea galeriei Decor Glob Simplu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Decor Glob Simplu