Decor Glob Double

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
17322
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Decor Glob Double

Decor Glob Double este o elegantă și funcțională galerie de lemn pentru perdele și draperii, perfectă pentru a aduce un aer sofisticat și rafinat în orice încăpere. Această galerie de perdea se montează cu ușurință pe perete, datorită consolei sale moderne și practice, oferind un suport solid și sigur.

Galeria este concepută cu capete rotunde, ceea ce îi conferă un aspect plăcut și versatil, fiind perfectă pentru a se potrivi cu diferite stiluri de design interior. Cu ajutorul cârligelor din plastic rezistente, perdelele și draperiile se pot agăța și schimba cu ușurință, oferindu-vă posibilitatea de a crea diferite aspecte și atmosfere în încăpere. Această galerie de perdea este fabricată din lemn de tei de înaltă calitate, asigurându-i durabilitate și rezistență în timp. Materialul ales, lemnul masiv de tei, conferă galeriei o notă de eleganță și căldură naturală, adăugând un plus de rafinament oricărei camere în care este amplasată.

Cu Decor Glob Double, veți putea să vă transformați perdelele și draperiile în adevărate piese de artă, adăugând un element de design atrăgător și funcțional în decorul casei dvs. Indiferent de stilul dvs. preferat, această galerie de perdea va oferi o soluție estetică și practică, facilitându-vă organizarea și schimbarea perdelelor în mod simplu și rapid. Datorită inelelor din lemn de fag, perdelele și draperiile se pot glisa ușor pe galerie, permițându-vă să reglați cantitatea de lumină și intimitatea în încăpere în funcție de preferințele dvs. Indiferent dacă doriți să creați un aspect clasic sau modern, Decor Glob Double vă va oferi flexibilitate și versatilitate în amenajarea ferestrelor dvs. Cu această galerie de perdea de înaltă calitate, veți putea să vă bucurați de o estetică superioară, calitate și funcționalitate excelentă, transformând încăperea dvs. într-un spațiu elegant și rafinat.

Instrucțiuni de măsurare Decor Glob Double

Pentru alegerea lățimii perdelei Decor Glob Double trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Decor Glob Double

Lățimea galeriei Decor Glob Double se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Decor Glob Double