Decor Cilindru Simplu

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
8495
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Decor Cilindru Simplu

Decor Cilindru Simplu este o elegantă și practică galerie de lemn pentru perdele, concepută pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea ferestrelor tale. Cu un design minimalist și modern, această galerie oferă o soluție practică și ușor de instalat pentru prinderea perdelelor tale preferate.

Galeria are un sistem de prindere pe perete, folosind o consolă modernă și practică, care asigură o fixare sigură și durabilă. Aceasta consolă adaugă un aspect estetic plăcut, îmbinându-se perfect cu designul galeriei și al încăperii în care este utilizată. Capetele galeriei sunt cilindrice, conferindu-i un aspect elegant și sofisticat. Această caracteristică face ca galeria să fie versatilă și reutilizabilă, permițându-ți să o folosești de mai multe ori în diferite încăperi și pentru diferite perdele. Pentru a asigura o funcționalitate și mai mare, galeria este echipată cu cârlige din plastic rezistent, care facilitează prinderea și glișarea perdelelor pe galerie.

În plus, aceasta vine însoțită de inele din lemn de fag de înaltă calitate, care adaugă un plus de eleganță și durabilitate. Fabricată din lemn masiv de tei, această galerie este robustă și durabilă, garantând o utilizare pe termen lung. Lemnul de tei conferă un aspect natural și cald încăperii, adăugând un plus de rafinament și autenticitate. Galeria de perdea Decor Cilindru Simplu este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă un plus de stil și eleganță în încăperile lor. Indiferent de stilul de design al casei tale, această galerie de perdea se va integra armonios și va completa în mod frumos orice decor.

Instrucțiuni de măsurare Decor Cilindru Simplu

Pentru alegerea lățimii perdelei Decor Cilindru Simplu trebuie să ținem cont de lățimea galeriei și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Decor Cilindru Simplu

Lățimea galeriei Decor Cilindru Simplu se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Decor Cilindru Simplu