Acasa » Galerii perdele lemn » Cornișe din lemn masiv » Cornișa Modern - Wenghe

Cornișa Modern - Wenghe

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • cremona nisipCremona nisip
  • frasin molina nisipFrasin molina nisip
  • gri ManhattanGri manhattan
  • Pinavola gri maroPinavola gri maro
31371
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Cornișa Modern - Wenghe

Galeria de perdele Cornișa Modern WENGHE

Cornișa Modern WENGHE este o galerie de lemn pentru perdele ce aduce un stil modern și minimalist în orice încăpere. Echipată cu două șine de aluminiu pentru perdea și draperie, această galerie se poate fixa cu ușurință atât pe perete, cât și pe tavan, oferind o flexibilitate maximă în decorarea ferestrelor.

Designul său modern se evidențiază prin linii curate și simple, iar varietatea de culori disponibile permite integrarea perfectă în diverse scheme de culori și stiluri de design interior. Un ornament subtil, disponibil în diferite culori, adaugă o notă de originalitate și eleganță în acestă galerie. Masca de 10 cm a galeriei Cornișa Modern WENGHE are un rol important, amplificând textura și căldura lemnului masiv de tei, aducând o atmosferă plăcută și naturală în cameră. Aceasta maschează discret cârligele din plastic folosite pentru fixarea perdelelor și draperiilor, contribuind astfel la aspectul finisat și estetic al galeriei. Lateralele galeriei pot fi personalizate la dimensiuni specifice, permițând astfel acoperirea precisă și armonioasă a elementelor precum caloriferul. Astfel, galeria Cornișa Modern WENGHE se adaptează cu ușurință nevoilor și preferințelor fiecărui utilizator. În concluzie, Cornișa Modern WENGHE este o galerie de perdele realizată cu atenție la detalii, confecționată din lemn masiv de tei și dotată cu șine de aluminiu pentru perdea și draperie. Stilul său modern și minimalist adaugă un aer contemporan și sofisticat oricărui interior, iar varietatea de culori și ornamentul subtil permit adaptarea perfectă la orice stil de design. Cu masca sa de 10 cm și posibilitatea de personalizare a lateralelor, această galerie se evidențiază prin funcționalitate și estetică, reprezentând un element esențial pentru o amenajare elegantă și coerentă.

Montarea galeriei de perdele, Cornișa Modern WENGHE este pe perete sau pe tavan.

Cornișa Modern WENGHE conține următoarele accesorii:

  • cârlige din plastic din 10 în 10 cm, șuruburi
  • agățător pentru prindere pe perete
Instrucțiuni de măsurare Cornișa Modern - Wenghe

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Cornișa Modern - Wenghe și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Cornișa Modern - Wenghe

Instrucțiuni de măsurare Cornișa Modern - Wenghe

Lățimea galeriei Cornișa Modern - Wenghe se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Cornișa Modern - Wenghe


Cornișă Filip
5.0
Cornișă Filip3143034922
Cornișa Athena
5.0
Cornișa Athena34844