Cornişă Ludovic

5.0 |
Mărimea selectată trebuie să includă și capetele
Selectați culoarea (mostrele prezentate pot diferi de realitate din cauza lemnului natural, nervură și baiț).
  • AlbAlb
  • NaturNatur
  • NucNuc
  • StejarStejar
  • Stejar auriuStejar auriu
  • WengeWenge
33330
Adaugă în coș
Fabricat manual
Calitate garantată
Returnare 14 zile
Transport

Descriere Cornişă Ludovic

Galeria de perdele Cornișă Ludovic

Cornişă Ludovic este o galerie de lemn pentru perdele, concepută într-un stil tradițional și elegant. Această galerie dispune de două șine de aluminiu, special proiectate pentru a susține atât perdelele, cât și draperiile, oferind flexibilitate în decorarea ferestrelor. Poate fi montată cu ușurință atât pe perete, cât și pe tavan, adaptându-se oricărei configurații de încăpere. Un element distinctiv al acestei galerii este masca de 10 cm, care evidențiază și accentuează textura și căldura lemnului masiv de tei.

Această masca adaugă un aspect estetic plăcut și conferă galeriei un aer tradițional și autentic. Cu ajutorul ei, galeria Cornişă Ludovic reușește să se integreze armonios în decorul încăperii, aducând o notă de eleganță și căldură. O caracteristică practică a acestei galerii este posibilitatea de a personaliza dimensiunile lateralelor. Astfel, perdeaua și draperia pot fi ajustate astfel încât să acopere și să înconjoare un calorifer, oferind un aspect uniform și funcționalitate maximă. Galeria Cornişă Ludovic este echipată cu cârlige din plastic rezistent, asigurând astfel o prindere sigură și stabilă a perdelelor sau draperiilor. Lemnul masiv de tei utilizat în construcția galeriei conferă rezistență și durabilitate pe termen lung, garantând că produsul va fi folosit cu bucurie și satisfacție pentru mulți ani înainte.

Galeria Cornişă Ludovic reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă tradițională și caldă în decorul ferestrelor. Cu șinele sale de aluminiu, posibilitatea de montare pe perete sau tavan, masca de 10 cm ce amplifică textura lemnului și opțiunea de personalizare a dimensiunilor lateralelor, această galerie se remarcă prin calitate, funcționalitate și estetică.

Cornișa Ludovic conține următoarele accesorii:

  • cârlige din plastic din 10 în 10 cm, șuruburi
  • agățător pentru prindere pe perete

Instrucțiuni de măsurare Cornişă Ludovic

Pentru alegerea lățimii perdelei trebuie să ținem cont de lățimea galeriei Cornişă Ludovic și nu de lățimea ferestrei. Galeria este mai lată ca fereastra pentru ca perdeaua trasă să nu acopere fereastra și să nu umbrească camera în timpul zilei. Totodată o să aveți spațiu suficient pentru a strănge draperiile când se deschide fereastra în totalitate.

Instrucțiuni de măsurare Cornişă  Ludovic

Lățimea galeriei Cornişă Ludovic se poate calcula cel mai simplu adăugând 25-30 de cm la stânga și dreapta la lățimea ferestrei în funcție de spațiul disponibil. În funcție de materia perdelei există următoarele mărimi recomandate: în cazul perdelei transparente, galeria va fi mai lată cu 20-20 de cm ca fereastra, în cazul draperiei cu 25-25 de cm, iar în cazul unui material mai gros cu 30-30 de cm.

Dacă alegeți o galerie din perete în perete (pe toata lungimea peretelui) vă recomandăm să lăsați spațiu liber suficient 3-8 cm în fiecare parte (în special pentru galeriile al căror capete ornamentale se fixează prin înfiletare).


Cornişă  Ludovic


Cornișa Athena
5.0
Cornișa Athena34844